Μέχρι εδώ ήταν το ότι: «είμαστε εξουσία, ότι θέλουμε κάνουμε».
  •  elstat 

     

    Για να πάρεις κάτι πρέπει πρώτα να το ζητήσεις, δεύτερον να έχεις τα στοιχεία ότι αυτό που ζητάς είναι δικό σου και τρίτον να ξέρεις τον τρόπο που θα το ζητήσεις. 

    Στα μέσα Ιουνίου ειδοποιηθήκαμε ότι ολοκληρώθηκε η δικαστική διαδικασία για την μηνυτήρια αναφορά που είχαν καταθέσει οι:  α) Γιώργος Σαρρής, β) Παναγιώτης Θεοδωρίδης και γ) Μιχάλης Αρβανιτίδης στις 9/2/2012 εις την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και αφορούσε αρχικά τα 163 και συνολικά 233 δισ. των τραπεζών. Σχηματίστηκαν 2 δικογραφίες, μια για τα πολιτικά πρόσωπα και μια για τα μη πολιτικά, δηλαδή τραπεζίτες κλπ.. (πατήστε «ΕΔΩ»).

    Η δικογραφία για τα πολιτικά πρόσωπα είχε σταλεί εις τον Άρειο Πάγο και από εκεί δια μέσου του υπουργείου δικαιοσύνης στις 14 Οκτωβρίου 2014 διαβιβάστηκε στην Βουλή με κατηγορία Εσχάτης Προδοσίας. (πατήστε «ΕΔΩ»).  

    Η δικογραφία για τα μη πολιτικά πρόσωπα είχε σταλεί στο Εφετείο όπου και την ανέλαβε Εισαγγελέας.

    Ο κάθε Εισαγγελέας όταν λαμβάνει μια δικογραφία δύναται να κάνει μόνο δυο ενέργειες.

    Ή θα την βάλει στο αρχείο, εφ όσον δεν προκύπτουν στοιχεία, ή θα ασκήσει διώξεις.

    Καμία άλλη ενέργεια δεν δύναται να πράξει.  Αντί όμως να κάνει ένα από αυτά τα δυο, εκείνος έβαλε την δικογραφία των 233 δισ. ευρώ, προσαρτώμενη εις την δικογραφία της ΕΛΣΤΑΤ των 25 δισ. ευρώ. Ο εισαγγελέας κος Λιόγκας που είχε την δικογραφία της ΕΛΣΤΑΤ, είχε κάνει πρόταση αυτή να μπει στο αρχείο και έτσι θα έμπαινε και η δικογραφία των 233 δις στο αρχείο.

    Θα κληθεί λοιπόν να εξηγήσει ο συγκεκριμένος εισαγγελέας γιατί δεν έπραξε το αυτονόητο και αυτό που του επιβάλει το καθήκον του.

    Μεταβήκαμε τότε στο Εφετείο Αθηνών και καταθέσαμε αίτηση, ( πατήστε «ΕΔΩ» ), εις το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών για να χωριστούν οι δυο δικογραφίες, επειδή το μόνο τμήμα της δικογραφιας των 233 δισ. που είχε κατ αρχάς σχέση με την δικογραφία της ΕΛΣΤΑΤ, ήταν το τμήμα που έλεγε ότι μετά τις εκλογές στις 4/10/2009 που ανέλαβε την κυβέρνηση ο Παπανδρέου, από 13/10/2009 έως 20/10/2009, εκδώσαμε 3,1 δισ. ομόλογα και οι αγορές τα πήραν με επιτόκια 0,35% έως 0,91% τον χρόνο, παρ ότι κατά τον Παπανδρέου η χώρα κατέρρεε οικονομικά.

    Μας δάνειζαν με χαμηλότερο επιτόκιο από ότι δανειζόταν τότε η Γερμανία (2,2%).

    Τους μήνες 11/2009 και 12/2009 δεν εκδώσαμε κανένα ομόλογο γιατί οι εισπράξεις από φόρους κάλυπταν δαπάνες, τόκους και χρεολύσια. Το πρώτο τρίμηνο του 2010 και συγκεκριμένα από 12/1/2010 έως και 13/4/2010 εκδώσαμε συνολικά 21,4 δισ. ομόλογα και οι αγορές για να τα πάρουν προσέφεραν 60,2 δισ. ευρώ!.

    Ζητούσαμε 1, μας έδιναν 3 και στις 23/4/2010 ο Παπανδρέου από το Καστελόριζο με διάγγελμα, μας είπε ότι επειδή δεν μας δανείζουν οι αγορές θα μπούμε στο Δ.Ν.Τ.!!!!!

    ΖΗΤΑΣ 1, σου ΔΙΝΟΥΝ 3 και αυτό για τον Παπανδρέου είναι, ότι δεν σε δανείζουν οι αγορές και υπογράφεις μνημόνιο.  

    Αυταπόδεικτη είναι η παραποίηση του ελλείμματος και η πλαστογράφηση των στοιχείων από τους διοικούντες την ΕΛΣΤΑΤ.  

    Η κατάθεση της αιτήσεως είχε σαν αποτέλεσμα να αλλάξει ο εισαγγελέας κος Λιόγκας την εισήγηση του, να μην μπει στο αρχείο η δικογραφία της ΕΛΣΤΑΤ, και έτσι να συνεδριάσει το Συμβούλιο Εφετών Αθηνών και να εκδώσει το βούλευμα με αριθμό 1149/2015, όπου έστειλε κατηγορούμενο για παράβαση καθήκοντος κατ εξακολούθηση τον Γεωργίου, που είναι πλημμέλημα και δεν τον έστειλε κατηγορούμενο και για κακούργημα όπως έπρεπε για την έκδοση ψεύδους βεβαιώσεως.  

    Χωρίστηκαν οι δυο δικογραφίες και στάλισαν στην Εισαγγελία.

    Δια την ΕΛΣΤΑΤ άμεσα ορίστηκε δικάσιμος στις 2 Σεπτεμβρίου 2015 και για την απάτη των 233 δισ. ευρώ την ανέλαβε στις 15/7/2015 ο εισαγγελέας κος Νούλης για να κάνει σωστά την ανακριτική διαδικασία. Έχει υποχρέωση μέχρι τις 15/10/2015 να ολοκληρώσει την ανάκριση και να εκδώσει πόρισμα. Μεταβήκαμε στην εισαγγελία για να πάρουμε αντίγραφα των 2 δικογραφιών ως βασικοί μάρτυρες και αρνήθηκαν να μας χορηγήσουν αντίγραφα, επειδή είχε αρχίσει η ανάκριση και δεν δίνονται αντίγραφα κατά την διάρκεια ανακρίσεως.

    Στις Τετάρτη 29/7/2015, ο Παναγιώτης Θεοδωρίδης με τον Γιώργο Σαρρή πήγανε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για να ζητήσουν από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κα Κουτζαμάνη, να δώσει εντολή στους εισαγγελείς να τους δώσουν αντίγραφα των δικογραφιών ως άμεσοι μάρτυρες που είναι. Κατάθεσαν αίτηση, (πατήστε «ΕΔΩ»), για αυτό και παρ ότι ζήτησαν να δουν την Εισαγγελέα κα Κουτζαμάνη για να της εξηγήσουν για το επείγον της καταστάσεως, εκείνη αρνήθηκε να τους δεχτεί.

    Δυο μέρες μετά, την Παρασκευή 31/7/2015 ο Παναγιώτης Θεοδωρίδης με τον Γιώργο Σαρρή και μέλη του σωματείου «ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ» πήγαν πάλι στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, κατέθεσαν νέα αίτηση(πατήστε «ΕΔΩ»και ζήτησαν να μιλήσουν προσωπικά με την κυρία Κουτζαμάνη.   Νέα άρνηση από την κα Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να συναντήσει εργοδότες της και η διευθύντρια του γραφείου της τους ενημέρωσε ότι ορίστηκε να συναντήσουν τον Αντιεισαγγελέα κο Παντελή στις 25/9/2015.

    Η δίκη του Γεωργίου στις 2/9/2015 και η συνάντηση με τον κο Παντελή στις 25/9/2015.

    Η εξόφθαλμη κοροϊδία εκ μέρους της ανωτάτου Εισαγγελέως της χώρας, είχε ως αποτέλεσμα την κατάθεση επί τόπου μηνυτήριας αναφοράς εναντίον της, δια την περιφρόνηση των θεσμών και της δικαστικής διαδικασίας και την παρεμπόδιση απονομής δικαιοσύνης εκ μέρους της. (πατήστε «ΕΔΩ»).

    Αν είχαν την γνώμη οι λειτουργοί της δικαιοσύνης, ότι λογαριασμό θα δίνουν μόνο στους δοσίλογους διαχειριστές της εξουσίας, πλέον κατάλαβαν ότι αυτό τέλειωσε και όποιος δεν πράττει σωστά και άμεσα το καθήκον του και δημιουργεί ζημία θα βρίσκεται στο ειδώλιο.

    Όποιος γνωρίζει ότι τελείται κακούργημα και δεν το καταγγέλλει στις αρχές θα έχει τις επιπτώσεις του άρθρου 232 του ποινικού κώδικα και όχι μόνο.

    Μέχρι εδώ ήταν το ότι: «είμαστε εξουσία, ότι θέλουμε κάνουμε».

    Η εξουσία ανήκει στον λαό και άμεσα σε εμάς θα δίνουν όλοι λογαριασμό και θα πληρώνουν για τα λάθη και τις παραλήψεις τους που δημιουργούν ζημιά.

    Μικρό είναι το χρονικό περιθώριο που έχουν ως προθεσμία να σταματήσουν την γενοκτονία του Ελληνικού Λαού και αν δεν το πράξουν, θα γευτούν τις επιπτώσεις των πράξεων τους.

    Τους νόμους και την δικαστική διαδικασία τους γνωρίζουμε πλέον πολύ καλύτερα από αυτούς. Έτσι ήταν αναμενόμενο η Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου κα Ξένη Δημητρίου να ασκήσει αναίρεση και να ζητήσει την δίωξη του Γεώργιου και για κακούργημα.

    Γιατί πολύ απλά στις 7 Δεκεμβρίου που θα γίνει η δίκη του Γεωργίου μετά την αναβολή που ζήτησε στις 2 Σεπτεμβρίου, θα είναι κατηγορούμενος και για κακούργημα, επειδή η δικογραφία των 233 δισ. ευρώ για Εσχάτη Προδοσία, είναι εντός της δικογραφίας της ΕΛΣΤΑΤ, και αυτός σαν συνεργός αντιμετωπίζει την ιδία κατηγορία.

    Για όλους πλέον ισχύει το: «ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ».