ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!Δείτε τι θα ΣΥΜΒΕΙ σε μία εβδομάδα στο Αιγαίο!! Η tv γιατί δε μιλάει;;
  • ΤΩΡΑ!!!ΒΟΜΒΑ!!!ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!!ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ;;ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ!!!

     


    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΑΔΑ!Δείτε τι θα ΣΥΜΒΕΙ σε μία εβδομάδα στο Αιγαίο!! Η tv γιατί δε μιλάει;;
     

    TEΛΟΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

    Από την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου εισχωρούν στο Αιγαίο με την ταυτότητα «φιλανθρωπίας» διάφορες ΜΚΟ με σκοπό υποτίθεται την έρευνα και διάσωση του.

    Σύμφωνα με πληροφορίες -που δεν υιοθετούμε- θα πραγματοποιήσουν τη μεγαλύτερη επιχείρηση εκατομμυρίων ευρώ στα θαλάσσια ύδατα. Μαζί τους θα έχουν εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας ώστε να μπορέσουν να δουν και να ακούσουν ό,τι υπάρχει μέσα στο Αιγαίο.

    Η είσοδος των ΜΚΟ με δικά τους εργαλεία και έχοντας από πίσω τεράστια χρηματοδότηση, θα γίνει από τη 18η Δεκέμβρη, ΧΩΡΙΣ άδεια και εντολή από το ελληνικό κράτος.

    Επίσης οι Βρυξέλλες, θα προτείνουν την δημιουργία μιας μόνιμης ευρωπαϊκής συνοριακής δύναμης που θα αναλάβει τον έλεγχο των εξωτερικών συνόρων του μπλοκ – ακόμα και αν μια κυβέρνηση διαφωνεί – σε μια κίνηση που αναμφίβολα θα αποτελέσει την μεγαλύτερη μεταβίβαση κυριαρχικών δικαιωμάτων από την εποχή της δημιουργίας του ενιαίου νομίσματος, γράφουν σε δημοσίευμά τους οι Financial Times.

    To σχέδιο αποτελεί μια προσπάθεια της τελευταίας στιγμής για να σωθεί η ζώνη ελεύθερης μετακίνησης του Σένγκεν, εισάγοντας το είδος της ενιαίας συνοριακής φύλαξης που έχουν επανειλημμένα ζητήσει το Παρίσι και το Βερολίνο.

    Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συζητούν την δημιουργία μιας κοινής συνοριακής δύναμης εδώ και πάνω από 15 χρόνια αλλά πάντα δυσκολεύονταν να ξεπεράσουν βαθιές αντιστάσεις στην παράκαμψη της εθνικής κυριαρχίας για την εποπτεία ή τον έλεγχο των συνόρων, μιας από τις βασικές λειτουργίες ενός κυρίαρχου κράτους.

    ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ:

    Η κυβέρνηση της Ελλάδας ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ λοιπόν, μόλις πρόσφατα ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ να αποδεχτεί τις προσφορές της Ε.Ε. για την αποστολή συνοριακών ομάδων, μετά από μήνες διαφωνιών για την αρμοδιότητα τους...