Κάλεσμα των επαγγελματοβιοτεχνών Καρύστου σε κοινή σύσκεψη αύριο Κυριακή στο Επιμελητήριο για το ασφαλιστικό
  •  

    Ο Σύνδεσμος Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Καρύστου καλεί τους επαγγελματοβιοτεχνες Καρύστου σε κοινή σύσκεψη αύριο Κυριακή 31-1-2016 στις 6,30μμ στα γραφεία του Επιμελητήριου  για τις ασφαλιστικές ρυθμίσεις. 
    Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Καρύστου αποφάσισε στην χθεσινή συνεδρίασή του, εκφράζοντας την έντονη δυσαρέσκειά του κλάδου για τις ασφαλιστικές ρυθμίσεις που ετοιμάζει η κυβέρνηση να εφαρμόσει κατ’ επιταγή της τρόικας, να ενώσει την φωνή διαμαρτυρίας του με τους υπόλοιπους επαγγελματικούς φορείς της περιοχής, που σαν σύνολο θα πρέπει να αντιπαλέψουμε μαζί με τους αντίστοιχους του Νομού και της χώρας, για να ακυρώσουμε τις παράλογες και ληστρικές ρυθμίσεις που σκοπό έχουν να αφανίσουν οριστικά τον Έλληνα ελεύθερο επαγγελματία.
              
    Καλούμε όλους τους επαγγελματικούς φορείς της περιοχής σε κοινή σύσκεψη την Κυριακή 31-1-2016 στις 6,30μμ στα γραφεία του Επιμελητήριου (Δυτική Περιμετρική οδός), για να  οργανώσουμε την κοινή αντίστασή μας σε όλες αυτές τις αντιλαϊκές επιθέσεις αφανισμού που έχουμε δεχθεί και συνεχίζουμε να δεχόμαστε. Να οργανώσουμε τη συμμετοχή της περιοχής στην Γενική Πανελλαδική Απεργία της Πέμπτης 4-2-2016, ώστε αυτή να είναι καθολική για να μπορέσει να στείλει το μήνυμα:        

    Η  ΑΝΤΙΛΑΪΚΗ  ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΔΕΝ  ΘΑ  ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ  ΝΑ  ΠΕΡΝΑΕΙ
    ΕΝΩΜΕΝΟΙ  ΚΑΙ  ΜΕ  ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟ  ΑΓΩΝΑ
    ΘΑ  ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ  ΤΗΝ  ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ  ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ  ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ  ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥ  ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ

    Το Διοικητικό Συμβούλιο
    του Συνδέσμου Επαγγελματιών  & Βιοτεχνών