«Παρέλυσε» η Κάρυστος στη απεργιακή κινητοποίηση
  •  

    «Παρέλυσε» ο δημόσιος και ο ιδιωτικός τομέας σήμερα στη Κάρυστο από την γενική απεργία. Πλήθος κόσμου συμμετείχε στη απεργιακή κινητοποίηση που διοργάνωσε η Συντονιστική Επιτροπή Φορέων του Δήμου Καρύστου στο κέντρο της πόλης. 
    Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες και μαζικότερες απεργιακές κινητοποιήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στη Κάρυστο.
    Κλειστά έμειναν όλα τα εμπορικά καταστήματα, δημόσιες υπηρεσίες, σε ολο το δήμο Καρύστου, καθολική ήταν η συμμετοχή των αγροτοκτηνότροφων Νότιας Καρυστίας, ενώ δεμένα έμειναν και τα πλοία της γραμμής Μαρμαριου-Ραφήνας και Αγ.Μαρίνας-Νέων Στυρων, αφού η Π.Ν.Ο. συμμετείχε στην πανελλαδική απεργία.

    Όλοι οι επαγγελματικοί κλάδοι και εργαζόμενοι που συμμετείχαν στην κινητοποίηση διαμαρτυρηθούν έντονα ενάντια στα κατ' εντολήν μνημονιακά εκτρώματα που προωθεί η κυβέρνηση. Η οργή στην απεργιακή κινητοποίηση, εργαζόμενων, αγροτών, ελεύθερων επαγγελματιων, συνταξιούχων, ξεχείλιζε

    ''Η άνευ προηγουμένου φορολογική λαίλαπα στις ασφαλιστικές, φορολογικές, αγροτικές ρυθμίσεις που προωθεί και ετοιμάζεται να εφαρμόσει η κυβέρνηση οδηγούν περαιτέρω στην εξαθλίωση και στη φτώχεια τον ελληνικό λαό. 
    Αγωνιζόμαστε και αντιστεκόμαστε στην αντιλαϊκή επίθεση που δέχεται εδώ και χρόνια ο Έλληνας εργαζόμενος, ο Έλληνας επαγγελματίας η Ελληνική κοινωνία''  ήταν το μήνυμα που έστειλαν οι συγκεντρωμένοι από την πλατεία της Καρύστου.

    Την απεργία της Πέμπτης 4-2-2016 στήριξαν:

    - Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ & ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
    - Ο ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΑΡΥΣΤΙΑΣ
    - Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
    - Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
    - Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
    - ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΑΞΙ Δ.Χ. ΚΑΡΥΣΤΟΥ-ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ-ΣΤΥΡΩΝ
    - Ο ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΥΣΤΟΥ «Δ. ΡΗΓΑΣ»
    - Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΤΟΜΩΝ ΠΛΑΚΩΝ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
    - Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ
    - Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΚΑΡΥΣΤΟΥ
    - Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΑΡΥΣΤΙΑΣ
    Δείτε φώτο από την απεργιακή κινητοποίηση στη πλατεία Καρύστου
    «Παρέλυσαν» τα πάντα: Πανελλαδική απεργία για το ασφαλιστικό «Παραλύει» η χώρα σήμερα από την Πανελλαδική απεργία κατά του ασφαλιστικού με τα σωματεία εργαζομένων να συμμετάσχουν καθολικά στις κινητοποιήσεις αλλά και κλάδοι που δεν είθισται να απέχουν απο την εργασία τους αυτή την φορά συμμετέχουν δυναμικά στις απεργιακές κινητοποιήσεις. Σε απεργιακό κλοιό θα βρίσκεται η χώρα σήμερα Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου, ημέρα της γενικής απεργίας που έχουν εξαγγείλει τα συνδικάτα ενάντια στο σχέδιο της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης της κυβέρνησης, με τη ΓΣΕΕ και την ΑΔΕΔΥ, που ηγούνται της κινητοποίησης, να προσκαλούν σε μαζική συμμετοχή.

    www.dikaiologitika.gr