Ελα να σου δείξω δυο χρόνια μπροστά ...
  •  steampunk-eye1

     
     

    Δεν θα σε πάω βέβαια στην οδό Σταδίου η στο σύνταγμα ..θα σε πάω κάπου που έχεις ξαναπάει αλλά δεν θυμάσαι !

    Στο πεδίο όπου οι ψυχές προαποφασίζουν το σενάριο της εξέλιξης τους !

    Όλοι αυτοί οι διάδρομοι που βλέπεις οι χιλιάδες που μέσα τους κινούνται φωτεινές κουκκίδες είναι η διαδρομή προς την γέννηση ..λίγο πριν!

    Σε αυτό το στάδιο η ψυχή αποφασίζει το σενάριο της .. αποφασίζει να ξαναδοκιμάσει όπου απέτυχε η να γνωρίσει κάτι που δεν έχει ακόμα μάθει..!

    Ο διάδρομος που βλέπεις να ασφυκτιά από φως..είναι ο διάδρομος του 2018…!

    Οι ψυχές όλες θέλουν να δοκιμάσουν το 2018 μιας και είναι η αρχή της σκλαβιας της ανθρωπότητας στην απόλυτη μορφή της …είναι η εποχή όπου το τσιπάκι μπαίνει πια στα μωρα …θέλουμε δεν θέλουμε!

    Βέβαια είναι και η εποχή του μεγάλου πολέμου..που πολλές ψυχές που δεν έχουν βιώσει αυτή την πληροφορία ..σπεύδουν να δηλώσουν αίτημα συμμετοχής!

    Ξέρεις όταν πια η ανθρωπότητα θα χάσει τελείως τον έλεγχο της πληροφορίας ..και θα αποφασίζουν για αυτήν πλέον οι μεγάλοι υπερυπολογιστες … τότε θα έχει χαθεί κάθε φως από την Ζωή!!

    Φαντάσου ότι η ανάλυση πληροφορίας όταν δεν γίνει με πνεύμα και ενσυναισθηση κάνει την Ζωή να είναι ..άδεια σαν κουφάρι!

    Θα γεννιέσαι με ενα dna δυνατό , με ένα σωματότυπο με μυς ..από τύχη …και θα σου στερείτε το δικαίωμα να γίνεις ζωγράφος ..μιας και οι πιθανότητες να είσαι ένας καλός παλαιστής για τον υπερυπολογιστη θα είναι σημαντικές!!!

    Τότε θα γίνει και η ανταρσία μέσα στο πρόγραμμα… κάποιες ψυχές θα κινούνται ανάμεσα στον χρόνο και ανάμεσα στην ύπαρξη και την μη ύπαρξη …αλλά δεν είναι ο λόγος του ταξιδιού μας αυτός !

    Τα δωράκια , η τεχνολογία , η ευκολία , η ταχύτητα και η εκπαίδευση των ανθρώπων να είναι εξειδικευμένοι σαν μέλισσες και όχι πανεπιστημονες όπως αξίζει στην ανθρώπινη νόηση … θα είναι οι παγίδες που θα οδηγήσουν τους νέους να ξεχάσουν μια για πάντα την ελεύθερη επιλογή!

    ΘΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΟ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ …ΑΠΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ… ΘΑ ΓΕΛΟΥΝ ΜΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΜΗ ΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ..

    Ναι το 2018 αν δεν δεχθείς να παραδώσεις την Ελευθερία σου θα είσαι ανύπαρκτος …

    Έχεις δυο χρόνια να μάθεις να διαβάζεις τον εχθρό ..να εντρυφήσεις στις κινήσεις του…και να οπλιστείς με γνώση αξία ,ιδανικά και αποστολή…!

     

    Το 2018 θα πρέπει να διαλέξεις …. ποιος θα είναι αυτός που θα εμπιστευτείς το υπόλοιπο της Ζωής σου και του αγώνα σου!

    Σε δυο χρόνια όλα όσα μέχρι σήμερα έμοιαζαν να είναι αλλα ποτέ δεν ήταν …θα γίνουν απλά μικρά θαύματα μιας ξεχασμένης για πάντα Ζωής!

    Θα μας λείψει ακόμα και το ψέμα μια εικονικής ασφάλειας …για αυτό τώρα … ατσαλωσου μέσα από την διαφορετικότητα στο ψέμα τους .. μέσα από την παραζάλη των γύρω σου …και ξεκίνα να δηλώνεις ποιος είσαι … με ποιους είσαι… τι πιστεύεις για της αξίες ..την Ζωή ..την Ελευθερία …τον συνάνθρωπο … για τον πολιτισμό της χεστρας τους !

    Καντο από σήμερα ..Σταμάτα να ανέχεσαι ηλίθιους ,άψυχους ,λιγους …σταμάτα από ευγένεια να ακούς προδοτικές αντιλήψεις .. μάθε να αντιλαμβάνεσαι τον άνθρωπο που έχει γίνει η ιδεολογία του και αυτόν που παπαγαλίζει την ιδεολογία του!

    Η συμπεριφορές μας έχουν τεράστιο αντίκτυπο στην κοινωνία … κάθε μας όχι ..κάθε φτάνει πια …κάθε όχι άλλο….γίνεται ένα κέντρισμα στον επόμενο να κατεβάσει την μάσκα του !

    Όχι άλλο στην μάσκα του πολιτισμένου πιθήκου…ενός πολιτισμού που δεν σεβάστηκε ποτέ τον χρόνο και την Ζωή!!

    Όχι άλλη ανοχή σε γραμμικούς υποστηρικτές βολεμενους και δουλους της πλαστής δημοκρατίας και δικαιοσύνης τους!

    Όχι συμμετοχή ούτε και στην απλή συνύπαρξη μέσα σε μια ομήγυρη σε όσους θεωρούν ότι η γη που τους γέννησε δεν αξίζει …γιατί αν το θεωρούν αυτό για όποιο λόγο σημαίνει ότι είναι ανίκανοι να αντιληφθούν την εννοια θυσία μέσα στο πρόγραμμα …την εννοια το διορθωνω και όχι το χαλάω!

    Το πρώτο σου βήμα ..και σε καλώ πια να το κάνεις ..και να πληρώσεις το τίμημα …είναι να κατεβάσεις την μάσκα σου!

    Πρέπει να είσαι έτοιμος να πληρώσεις το τίμημα τους ..που στην ουσία για σένα είναι ένα απλό ακόμα χτυποκάρδι… μια ακόμα κίνηση να ανοίξεις τα φτερά που σου έχουν δοθεί από την αρχή αλλά αυτοί δεν θέλουν να τα νιώθεις !

    Πέτα την μάσκα στο χώμα .. πάρε ανάσα…και γίνε ΕΣΥ…. όχι αυτό που θέλουν οι άλλοι να είσαι..οχι αυτό που ελπίζουν οι άλλοι να είσαι…όχι οι πεποιθήσεις των άλλων…

    ΕΣΥ … ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ …ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ!

    Η συνείδηση είναι η χύτρα αυτού του προγράμματος ..όποιος μέχρι σήμερα δεν άκουσε πρόβλημα του…(και θα είναι τεράστιο)… η αγάπη είναι η κουτάλα της χύτρας… και η επιβολή του εγώ ειμί ..είναι ο σκούφος του σεφ..!

    ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ….