Επίσκεψη του Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας στη Χαλκίδα
  •  

     

    Επίσκεψη στη Χαλκίδα πραγματοποίησε την Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου ο Διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, κος Νέστορας Αντωνίου, με αποκλειστικό σκοπό την διευθέτηση των θεμάτων γύρω από την λειτουργία των πληροφοριακών συστημάτων των Νοσοκομείων και την μετεγκατάσταση του Π.Ε.Δ.Υ.

     


    Πρώτη στάση του κου Αντωνίου και των συνεργατών του ήταν το παλαιό και το νέο κτίριο του Π.Ε.Δ.Υ. Χαλκίδας. Εκεί είδε από κοντά την πρόοδο των εργασιών μετεγκατάστασης, μίλησε με τους υπαλλήλους, οι οποίοι του μετέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, και διευθέτησε εκκρεμότητες που είχαν δημιουργηθεί.
     

    Έπειτα, επισκέφθηκε το Νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου μαζί με τον προϊστάμενο του τμήματος πληροφορικής της Υ.Πε. ενημερώθηκε για τα προβλήματα που δημιουργούνται από το τρέχον πληροφοριακό σύστημα των τριών διασυνδεόμενων Νοσοκομείων.

    Κοινή ήταν η διαπίστωση ανάγκης άμεσης αναβάθμισης και βελτίωσης των εφαρμογών και ευρύτερης συνεργασίας όλων των υγειονομικών δομών της περιφέρειας προς αυτή την κατεύθυνση. 

    Μάλιστα, για το θέμα αυτό ορίστηκε συνάντηση την ερχόμενη εβδομάδα στη Λαμία με τη συμμετοχή όλων των Νοσοκομείων της Στερεάς Ελλάδας. 

    Καθ όλη τη διάρκεια της παραμονής του ο κος Αντωνίου συνοδευόταν από τους Διοικητές των Νοσοκομείων της Κύμης κον Χατζημαργαρίτη και της Καρύστου κον Μίχα, οι οποίοι και του ανέλυσαν διεξοδικά τα ζητήματα που αφορούν την λειτουργία και των τριών Νοσοκομείων του Νομού Ευβοίας.