T.O Νέας Δημοκρατίας Καρύστου: Που και πως ψηφίζουμε την Κυριακή 3 Απριλίου στις εσωκομματικές εκλογές
  •  

    Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Καρύστου ενημερώνει τα μέλη του κόμματος ότι την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 θα διεξαχθούν Εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των μελών των νέων αιρετών διοικήσεων των Οργανώσεων της Πανελλαδικής Οργάνωσης και την εκλογή των αντιπροσώπων (συνέδρων) στο Ι τακτικό Εθνικό Συνέδριο.

    Την ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 , από την 10:00 έως την 19:00 ώρα, στο χώρο του Δημαρχείου Καρύστου θα διεξαχθεί η εκλογή:
    - του Προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Καρύστου (1 σταυρός )
    - των μελών της ΔΗΜ.Τ.Ε. Καρύστου (έως 3 σταυρούς )
    - των αντιπροσώπων (συνέδρων) της Νομαρχιακής Οργάνωσης Ευβοίας για το Εθνικό Συνέδριο. (έως 2 σταυρούς στους άνδρες και 1 στις γυναίκες )

    Δικαίωμα εκλέγειν σε κάθε Δημοτική Τοπική Οργάνωση έχουν:  


    1.
     Τα παλαιά μέλη του κόμματος που επαναβεβαίωσαν την κομματική τους ιδιότητα και ψήφισαν κατά την εκλογική διαδικασία της 20ης Δεκεμβρίου 2015 για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
     
    2. Τα νέα μέλη του κόμματος που εγγράφηκαν σ’ αυτό και ψήφισαν κατά την εκλογική διαδικασία της 20ης Δεκεμβρίου 2015 για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. 

    3. Τα παλαιά μέλη του κόμματος που δεν συμμετείχαν μεν στην εκλογική διαδικασία της 20ης Δεκεμβρίου 2015 για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, αλλά επαναβεβαίωσαν την κομματική τους ιδιότητα, έως την 11η Μαρτίου 2016, μέσω της ειδικής φόρμας επαναβεβαίωσης που ήταν αναρτημένη στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος www.nd.gr και κατέβαλαν την χρηματική συνδρομή των τριών ευρώ (€ 3) στον τραπεζικό λογαριασμό του κόμματος.

    4. Τα νέα μέλη του κόμματος που εγγράφηκαν σ’ αυτό έως την 11η Μαρτίου 2016, μέσω της ειδικής φόρμας εγγραφής νέου μέλους που ηταν αναρτημένη στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος www.nd.gr και κατέβαλαν την χρηματική συνδρομή των τριών ευρώ (€ 3) στον τραπεζικό λογαριασμό του κόμματος.

    5.Τα μελη της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. . που:

    5.1. Έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. 

    5.2. Κατοικούν, σπουδάζουν ή εργάζονται στην περιοχή ευθύνης της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης. 

    5.3. Έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού, του Κανονισμού Πανελλαδικής Οργάνωσης και της Βασικής Εγκυκλίου για τη διενέργεια των εσωκομματικών εκλογών 2016. Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την διάταξη της § 4 του άρθρου 25 του Καταστατικού και υπό τις προϋποθέσεις που καθορίζονται σ’ αυτήν, τα μέλη της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. θεωρούνται ως μέλη του κόμματος, ως προς τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους. 

    Σε κάθε περίπτωση, απαραίτητη προϋπόθεση για την άσκηση του δικαιώματος του εκλέγειν είναι η εγγραφή στον εκλογικό κατάλογο της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης, που έχει συνταχθεί με ευθύνη της Διεύθυνσης Πληροφορικής του κόμματος.

    Η αναγνώριση του ψηφοφόρου και η διαπίστωση των στοιχείων της ταυτότητάς του από την κατά περίπτωση αρμόδια Εφορευτική Επιτροπή (ΔΗΜ.ΕΦ.Ε. ή Ν.ΕΦ.Ε.) γίνεται αποκλειστικά μέσω ενός από τα παρακάτω έγγραφα: 

    1.1. Του Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας. 

    1.2. Της προσωρινής Βεβαίωσης της οικείας Αστυνομικής Αρχής (εκδίδεται σε περίπτωση καταστροφής ή απώλειας του ΑΔΤ). 

    1.3. Του ελληνικού Διαβατηρίου, το οποίο γίνεται δεκτό ακόμη και αν η ισχύς του έχει λήξει.

    1.4. Της ελληνικής Άδειας Οδήγησης. 

    ΔΙΝΟΥΜΑΙ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ  ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ

    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. ΚΑΡΥΣΤΟΥ