Car 'n Motion Travel Πρόσκληση - H Νότια Εύβοια ως Διεθνής Προορισμός
  •   
      Holiday  
    Emotions

    Πρόσκληση    

    Θα ήταν μεγάλη τιμή για μας να παρευρεθείτε στην Παρουσίαση της εταιρείας μας Car ‘n Motion Travel με θέμα:

    « H Νότια Εύβοια ως Διεθνής Προορισμός »

    Τετάρτη 11 Μαΐου 2016 & ώρα 7:00μμ στο Ξενοδοχείο Galaxy στην πόλη της Καρύστου.

    Σας περιμένουμε…


    Ποιοι είμαστε:
     Το Τουριστικό Γραφείο Car ‘n Motion Travel, ανήκει στον όμιλο εταιριών Car ‘n Motion και αποτελεί την φυσική εξέλιξη της μακρόχρονης παρουσίας μας στον χώρο του τουρισμού, στο κομμάτι της ενοικίασης οχημάτων & της διοργάνωσης δραστηριοτήτων.

    Με την ίδρυση του Car ‘n Motion Travel, η εταιρία μας καινοτομεί για ακόμα μία φορά, προσφέροντας στους πελάτες μας ολοκληρωμένα & ιδιαίτερα ελκυστικά πακέτα διακοπών σε ελληνικούς προορισμούς ,τα οποία περιλαμβάνουν διαμονή, μετακίνηση, διατροφή, διασκέδαση & δραστηριότητες. 

    Οι πελάτες μας μπορούν να επιλέξουν από μια μεγάλη  & ευρεία γκάμα προτάσεων ή να χτίσουν το δικό τους ατομικό πακέτο διακοπών, βάσει των ιδιαίτερων απαιτήσεων τους (πχ διακοπές με  πολυτέλεια, ευεξία, αθλητικές δραστηριότητες κλπ) , σε συνδυασμό με κάποιες προεπιλεγμένες προτάσεις τις εταιρίας μας. Έτσι διευκολύνεται και η επιλογή ενός η περισσοτέρων από  τους προσφερόμενους ταξιδιωτικούς προορισμούς.

    Η βασική μας φιλοσοφία είναι ο πελάτης να επιλέγει ή να δημιουργεί ένα πρόγραμμα διακοπών “all inclusive”, χωρίς να περιορίζεται σε ένα συγκεκριμένο κατάλυμα ή μια γεωγραφική περιοχή. 

    Σε κάθε τουριστικό προορισμό που δραστηριοποιούμαστε η εταιρία μας επιλέγει & προτείνει στους πελάτες της ένα μεγάλο αριθμό υπηρεσιών, με στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών τους.