Μεγάλη η επιτυχία της διημερίδας Τουρισμού και του Φεστιβάλ Γευσιγνωσίας!
  • Το Σαββατοκύριακο που πέρασε πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των διοργανωτών της διημερίδας για τον Τουρισμό με θέμα ««Νότια Εύβοια – Συνέργειες στον Τουρισμό και Βιώσιμη Ανάπτυξη» που διοργάνωσε το ΙΕΚ Καρύστου σε συνεργασία με το Δήμο, την Περιφέρεια, το Επιμελητήριο, τον Σύλλογο Επαγγελματιών-Βιοτεχνών, τον Εμπορικό Σύλλογο που παρουσίασαν ένα «δυνατό» φεστιβάλ γευσιγνωσίας με προϊόντα από την Κάρυστο στο οποίο συμμετείχε και ο Σύλλογος Μελισσοκόμων Καρύστου. 

    Η διημερίδα πραγματοποιήθηκε στο Γιοκαλειο Ίδρυμα το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαΐου.
    Παρόντες ο Δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καρύστου κ. Βωσος, ο Αντιδήμαρχος κ. Ζαφείρης, ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Γιώργος Κελαϊδίτης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝΔΙΑ Βαγγέλης Κούκουζας, η Γ.Γ του Επιμελητηρίου Εύβοιας και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας Βούλα Αγιοστρατίτη, η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας Ζωή Λιβανίου, ο βουλευτής της Ν.Δ Εύβοιας Σίμος Κεδίκογλου, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Εύβοιας  Μίλτος Χέλμης, ο Διευθυντής του Τμήματος της Αναπτυξιακής κ. Πέππας, ο πρώην υφυπουργός Συμεών Κεδίκογλου, ο Αντιδήμαρχος Κύμης-Αλιβερίου αρμόδιος για θέματα τουρισμού Νίκος Μπαράκος, ο πρώην περιφερειακός σύμβουλος Νίκος Κακάτσος κ.α






    Το Σάββατο το βράδυ πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην παραλία της Καρύστου το φεστιβαλ Γευσιγνωσίας που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Καρύστου με την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας. Στη συνέχεια στην πλατεία της Καρύστου χόρεψαν τοπικούς χορούς τα μέλη της Χορευτικού Συλλόγου ΑΝΕΜΟΠΥΛΕΣ.
    Ακολούθηκε δείπνο στην Παραλία από το Σύλλογο Επαγγελματιών Βιοτεχνών και γλέντι μέχρι το πρωί!




    Ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝΔΙΑ Βαγγγέλης Κούκουζας τίμησε με την παρουσία του και ήταν και ομιλητής στην ημερίδα.  

    Η Γ.Γ του Επιμελητηρίου και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας Βούλα Αγιοστρατίτη μίλησε για την ταυτότητα των ευβοικών προϊοντων και τη γαστρονομία


    Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Εύβοιας Μίλτος Χέλμης μίλησε για την δυναμική της Εύβοιας στη Διεθνή Τουριστική Αγορά


    Ο Τουριστικός Πρακτορας Νίκος Λαγώνικος με την Διευθύντρια του ΙΕΚ Καρύστου Γεωργία Τούρλα


    Το φεστιβάλ γευσιγνωσίας που συνδιοργάνωσαν η Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας και ο Εμπορικός Σύλλογος Καρύστου.
    Ένα δυνατό φεστιβάλ γευσιγνωσίας διοργανώθηκε στα πλαίσια της διημερίδας του Τουρισμού στην Κάρυστο από την Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Εύβοιας και τον Εμπορικό Σύλλογο Καρύστου στην παραλία της Καρύστου.
    Είχαν στηθεί επιμελημένα και σε σειρά παγώδες που φιλοξένησαν τις τοπικές επιχειρήσεις που συμμετείχαν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή.

    Οι επιχειρηματίες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Καρύστου Σόνιας Ντασίου και ανταμείφτηκαν από το αποτέλεσμα.














    Ο κόσμος που επισκέφθηκε τα περίπτερα με τους επιχειρηματίες να προβάλλουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προϊόντα τους ενθουσιάστηκε ζητώντας σύντομα να ξαναγίνει κάτι ανάλογο στην περιοχή.