Β. Δεμερτζής: Οι πολιτικοί και οι πολιτικές «παλαιάς κοπής» δεν βρίσκουν αποδοχή στην Εύβοια
  •  

    Ο υποψήφιος Βουλευτής κ. Βασίλης Δεμερτζής στην παρέμβασή του στην συνεδρίαση της ΝΟ.Σ. μεταξύ άλλων τόνισε την ανάγκη επαναδραστηριοποίησης των Δημοτικών οργανώσεων καθώς και της Νομαρχιακής οργάνωσης για την συσπείρωση των οπαδών και φίλων της ΝΔ. 
    Αναφερόμενος στα νεοκλεγέντα μέλη της ΝΟΔΕ και των Τοπικών Επιτροπών τους προέτρεψε στην μεταξύ τους συνεργασία ώστε με ομαδική δουλειά και προσπάθεια να αγγίξουν την κοινωνία και να αφουγκραστούν την αγωνία των πολιτών 

    Η οργάνωση του κόμματος στο νομό οφείλει να δείξει το ανθρώπινο πρόσωπό της και με κοινωνικές δράσεις και εκστρατείες να στηρίξει κοινωνικές ομάδες και πρόσωπα που δοκιμάζονται από τις συνέπειες της κρίσης.

    Η Νέα Δημοκρατία έχει την ανάγκη του εκσυγχρονισμού και της ανανέωσης. Οι πολιτικοί και οι πολιτικές «παλαιάς κοπής» δεν βρίσκουν αποδοχή από την κοινωνία. Προκαλούνε τους Ευβοιώτες όσοι αναφέρονται για το σημαντικό έργο τους στο νομό. 

    Δεν θα μας λείψουν από την ΝΔ στην Εύβοια οι προσωπικές πολιτικές, ούτε οι βουλευτικοί παρατρεχάμενοι και τοποτηρητές με τις λατρευτικές τελετές τους. Αυτό όμως που έχει λείψει σε όλους μας είναι τα ικανά στελέχη, συνέπεια του αποκλεισμού τους από το «κοινοβουλευτικό» περιβάλλον που αναζητά μόνο «τους δικούς του». 

    Η επισήμανση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη ότι «πρέπει να τελειώσουμε με τα μαγαζάκια» είναι εύστοχη και ουσιαστική. Στο χέρι μας είναι να την υλοποιήσουμε. Οφείλουμε στην κοινωνία και την πατρίδα να δείξουμε το καλό πρόσωπο της ΝΔ και να αλλάξουμε την εικόνα που έχει στο μυαλό του μεγάλο μέρος των πολιτών για εμάς.

    Για αυτό πασχίζει σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και όλοι μαζί με ομοψυχία έχουμε χρέος και καθήκον να συστρατευτούμε στον κοινό σκοπό που είναι η σωτηρία της πατρίδας μας.