Αλλού βαρούν τα όργανα και αλλού χορεύει η νύφη!
  •  

    ʻʻΘα απαντήσει επιτέλους ο δήμαρχος Καρύστου Λευτερης Ραβιόλος σε αυτά που τον ρωτάμε!ʼʼ αναφέρει σε Ανακοίνωση-Απάντηση του ο επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Καρύστου Νίκος Μανώλης.

    ''Ας πει κάποιος στον κ. Ραβιόλο ότι ο ρόλος της συμπολίτευσης είναι να διοικεί και ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι να αντιπολιτεύεται και να ασκεί έλεγχο στη συμπολίτευση.Είναι η πολλοστή φορά που του ασκώ κριτική επί του συγκεκριμένου και αυτός απαντά γενικόλογα. Τον ερωτώ λοιπόν ευθέως: 

    1) Το ΚΕΠ Μαρμαρίου ήταν κλειστό επί μια εβδομάδα -και ξανάνοιξε μετά από έντονη αντίδραση μου- ή δεν ήταν; 

    2) Σηκώθηκε και έφυγε από το Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης μόλις η κουβέντα έφτασε στο 5ο θέμα ή δεν έφυγε; 

    3) Το πυροσβεστικό όχημα της Εθελοντικής Οργάνωσης Μαρμαρίου –δωρεά στους Εθελοντές από συμπολίτη μας- το χρησιμοποιούσε ο αντιδήμαρχος του για άσχετους λόγους, αφήνοντας το μάλιστα στη φωτιά του Μαρμαρίου χωρίς νερό, ή δεν το χρησιμοποιούσε; Το επέστρεψε στους δικαιούχους κατόπιν έντονης αντίδρασης μου ή όχι; 

    Ας αφήσει λοιπόν ο κ. Ραβιόλος τις υποδείξεις και τα περιττά λόγια και ας σοβαρευτεί, καθώς οι ευθύνες του είναι μεγάλες. Του έχω ξαναπεί ότι στα σωστά θα είμαστε μαζί, θα στηρίζουμε και θα επικροτούμε, αλλά στις παραλείψεις και στα λάθη θα μας έχει απέναντι. Αν νομίζει ότι θα συνεχίσει αμέριμνος να διαλύει τον Δήμο Καρύστου, χωρίς να του λέει κανένας τίποτα, είναι πολύ γελασμένος! 

    Είμαστε εδώ για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του Δήμου και να τιμήσουμε την εμπιστοσύνη όσων μας τίμησαν με την ψήφο τους

    Νίκος Μανώλης
    Επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης 
    Δήμου Καρύστου