Ενημερωτική συνάντηση και δωρεάν πρόγραμμα ελέγχου σπίλων στο Περιφερειακό Ιατρείο Νέων Στύρων
  •  

     
    Το Γραφείο Πρόληψης και Αγωγής Υγείας και το Κέντρο Αναφοράς Μελανώματος και Εγκαυμάτων του Tμήματος Πλαστικής Χειρουργικής- Μικροχειρουργικής του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» με την υποστήριξη του Νοσοκομείου Καρύστου μετά από πρόσκληση του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Συλλόγου Στυρέων θα υλοποιήσει:

    1. Ενημερωτική Συνάντηση την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 7μμ στο Sunset Studios (τηλ 2224041318) όπου θα μπορέσετε να ενημερωθείτε για την πρόληψη του καρκίνου του δέρματος.
     

     
    2. ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα ελέγχου σπίλων (ελιές δέρματος) και εξατομικευμένη ενημέρωση για τα μέτρα προστασίας στο Περιφερειακό Ιατρείο Νέων Στύρων το Σάββατο 10/9 και την Κυριακή 11/9/2016 από τις 10πμ έως 2μμ.

    { Σας περιμένουμε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, να σας ενημερώσουμε για την προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και να ελέγξουμε σπίλους (ελιές) στο σώμα σας.

    Για να μπορέσουμε να οργανώσουμε τον έλεγχο της υγείας σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο παρακαλούμε όσοι θέλουν να ελεγχθούν να δηλώσουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 2224 0 41257 στη κα Αγγελική Αλίκη Αραπάκη (πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου) άμεσα τις επόμενες ημέρες από τις 10:00 εως 13:00 και μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου 2016.

    Η Υπεύθυνη του Προγράμματος / Γρ. Πρόληψης και Αγωγής Υγείας Γ.Ν.Α. «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» 

    Θανασά Γεωργία