ΒΡΑΒΕΥΣΗ της Enel Green Power Hellas στην Ημερίδα του ECO παρατηρητήριου
  •  Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, η δεύτερη Ημερίδα του eco παρατηρητήριου, που οργανώνει η Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης με θέμα «το παρόν και το μέλλον της ανακύκλωσης».

    Στην ημερίδα ομιλητές ήταν ο Υπουργός ΕΝΠΕ κος Σωκράτης Φάμελος, ο πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης κος Δημήτρης Πολιτόπουλος, εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, των οικολογικών οργανώσεων και των συστημάτων ανακύκλωσης.

    Στο περιθώριο της Ημερίδας βραβεύτηκαν για τις καλές πρακτικές τους στον τομέα της ανακύκλωσης η εταιρεία LPC -CYCLON για τα αποτελέσματά της στην αναγέννηση των χρησιμοποιημένων ορυκτελαίων και η εταιρία Enel Green Power Hellas που κατασκευάζει τη συστοιχία αιολικών πάρκων στον Καφηρέα στην Κάρυστο. Η εταιρεία σε συνεργασία με το σύστημα Ανακύκλωσης  αποβλήτων Κατασκευών ΣΑΝΚΕ εφαρμόζει αυστηρές διαδικασίες εναλλακτικής διαχείρισης των αποβλήτων Εκσκαφών και Κατασκευών που παράγονται από την κατασκευαστική δραστηριότητα στην συγκεκριμένη επένδυση.

    Στην φωτογραφία ο πρόεδρος της Οικολογικής Εταιρείας Ανακύκλωσης Φίλιππος Κιρκίτσος, η αντιπρύτανης του Χαροκόπειου Κάτια Λαζαρίδη, ο Διευθυντής Ανάπτυξης της Enel Green Power Hellas Aναστάσιος Γιαννόπουλος, o Διευθυντής Υγείας, Ασφάλειας, Ποιότητας και Περιβάλλοντος της Enel Green Power Hellas Νίκος Σκανδάλης και οι εκπρόσωποι του Συστήματος ΣΑΝΚΕ Δημήτρης Κιούκης και Δημήτρης Σταματούκος