Σίμος Κεδίκογλου: «Ο εκπρόσωπος του λαϊκισμού στην Περιφέρεια είναι ο Απόστολος Γκλέτσος».
  •  

    Κάλεσμα σε όλα τα στελέχη και μέλη της Νέας Δημοκρατίας να ακολουθήσουν το μήνυμα του προέδρου, Κυριάκου Μητσοτάκη και να αγωνιστούν με όλες τους τις δυνάμεις με σκοπό να κερδηθούν τα δύο μεγάλα στοιχήματα των Ευρωεκλογών και των Περιφερειακών εκλογών, έστειλε ο Σίμος Κεδίκογλου, υπογραμμίζοντας, ότι θα είναι ταυτόχρονα και η ευκαιρία των πολιτών να μετατρέψουν αυτές τις εκλογές σε ένα δημοψήφισμα κατά της χειρότερης κυβέρνησης που έχει γνωρίσει ο τόπος από τη Μεταπολίτευση και μετά. 

    Όπως τόνισε, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Evripos 90 Fm και στην δημοσιογράφο Έφη Ντίνη, θα πρέπει οπωσδήποτε να σταλεί το μήνυμα, ότι οι Έλληνες πολίτες δεν αντέχουν άλλο και ότι θα πρέπει να σταματήσουν να είναι ανυπεράσπιστοι. 
     
    Ο βουλευτής επανέλαβε πως οι στόχοι της ΝΔ είναι ξεκάθαροι: ευρεία νίκη στις Ευρωεκλογές και καμία Περιφέρεια σε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνοντας, ότι αντίπαλός τους δεν είναι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και ο λαϊκισμός σε κάθε του μορφή. 

    Ο Σίμος Κεδίκογλου αναφερόμενος , συγκεκριμένα, στην υποψηφιότητα του Απόστολου Γκλέτσου στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας τον χαρακτήρισε ως την περιφερειακή εκδοχή του κ Τσίπρα, ως την περιφερειακή εκδοχή του λαϊκισμού. Άλλωστε, όπως είπε, «δεν είναι τυχαίο ότι έχει την επίσημη στήριξη των ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου, ούτε και το ότι πολιτεύεται με καθαρά όρους τηλεοπτικού εντυπωσιασμού και σκηνικής παρουσίας». 

    Πρόσθεσε ότι στην Περιφέρεια έχει δρομολογηθεί ένα πολύ καλό έργο από τον Κώστα Μπακογιάννη και είναι σημαντικό αυτή η πορεία να μη διακοπεί. Αντίθετα πρέπει να συνεχιστεί από τον Φάνη Σπανό. 

    «Γι’ αυτό – είπε- είμαστε όλοι στο πλευρό του και έχουμε την απαίτηση όλα τα στελέχη της ΝΔ να ακολουθήσουν την εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη, την οδηγία που έβγαλε ο Γραμματέας του κόμματος, ο Λευτέρης Αυγενάκης και να δώσουμε τον αγώνα για να κερδηθεί η Περιφέρεια. Δεν πρέπει οι διαφορές των δημοτικών εκλογών να αποτυπωθούν ως απώλειες στην Περιφέρεια. Για το λόγο αυτό είναι λάθος το ότι υπήρξε ανάμειξη στελεχών μας στις Δημοτικές εκλογές». 

    Όσον αφορά στις επιθέσεις που δέχτηκε περί του Δήμου της Χαλκίδας τις χαρακτήρισε ανοίκειες και δήλωσε πως σε αυτές απαντάει με την ξεκάθαρη πολιτική του πορεία, με τη σταθερότητά του στην παράταξη, υπογραμμίζοντας: « δώσαμε αγώνα και σε πιο δύσκολες συνθήκες το 2012 και το 2015, ας ακολουθήσουν και οι άλλοι την εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη και να δώσουν προτεραιότητα στη μάχη των Περιφερειακών εκλογών. Επαναλαμβάνω ότι αντίπαλός μας δεν είναι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ είναι και ο λαϊκισμός σε κάθε του μορφή και ο εκπρόσωπος του λαϊκισμού στην Περιφέρεια είναι ο Απόστολος Γκλέτσος». 

    Ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο προκήρυξης βουλευτικών εκλογών ο Σίμος Κεδίκογλου απάντησε ότι το θεωρεί πολύ πιθανό καθώς ο κ. Τσίπρας βλέπει τη συντριβή να έρχεται στις Ευρεωκλογές, ενώ το αιτιολόγησε λέγοντας πως ο κ Τσίπρας διπλασίασε τα εκλογικά τμήματα από 23.000 σε 44.000, αύξησε το κόστος των εκλογών κατά 100 εκατομμύρια ευρώ μόνο και μόνο για να έχει ανοιχτό το παράθυρο να μπορεί να κάνει ταυτόχρονα και βουλευτικές εκλογές. 

    Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης: 

    Ερώτηση: Μπορεί εσείς τις ευρωεκλογές σαν Ν.Δ να τις βλέπετε ως δημοψήφισμα, ποιος σας λέει όμως, ότι δεν βλέπει και ο ΣΥΡΙΖΑ τις περιφερειακές εκλογές κάπως έτσι; Θεωρείτε ότι σε τοπικό, περιφερειακό επίπεδο η ΝΔ θα πάρει τις περιφέρεις που θέλει και που θα δώσουν την εικόνα ότι θέλει την αλλαγή την επόμενη ημέρα; 

    Σ. Κεδίκογλου: Όχι μόνο θα τις πάρει η Νέα Δημοκρατία, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάρει ούτε μία Περιφέρεια. Εμείς στοχεύουμε και στις 13 Περιφέρειες, γι’ αυτό και ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δώσει σαφέστατα το στίγμα. Προτεραιότητα της ΝΔ είναι οι Ευρωεκλογές και οι Περιφερειακές εκλογές. Έχετε δει και την οδηγία του κ. Αυγενάκη ότι δεν πρέπει να υπάρχει έντονη ανάμειξη στις δημοτικές εκλογές. Ειδικότερα όπου υπάρχουν Νεοδημοκράτες μέλη, στελέχη, φίλοι της παράταξης τους αγκαλιάζουμε, τους θέλουμε μαζί μας στις Περιφερειακές εκλογές. Και μιλώντας για Περιφερειακές εκλογές στη Στερεά αντίπαλός μας δεν είναι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά είναι και ο λαϊκσιμός σε κάθε του μορφή. Η Ελλάδα έχει πληρώσει ακριβά το λαϊκισμό 

    Ερώτηση: Αναφέρεστε δηλαδή στην υποψηφιότητα του κ Γκλέτσου; 

    Σ. Κεδίκογλου: Ο Απόστολος Γκλέτσος είναι η περιφερειακή εκδοχή του κ Τσίπρα, είναι περιφερειακή εκδοχή του λαϊκισμού. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει την επίσημη στήριξη των ΑΝΕΛ, του Πάνου Καμμένου, δεν είναι τυχαίο ότι πολιτεύεται με καθαρά όρους τηλεοπτικού εντυπωσιασμού και σκηνικής παρουσίας. Είναι πολύ σοβαρό ζήτημα η διακυβέρνηση της Περιφέρειας. Έχει ξεκινήσει μία καλή δουλειά με τον Κώστα Μπακογιάννη, αν θέλετε γυρνώντας την Εύβοια ακούω πότε- πότε παράπονα για τους δημάρχους, αλλά για την Περιφέρεια ακούω καλά λόγια . Αυτή η καλή δουλειά πρέπει να συνεχιστεί με τον Φάνη Σπανό. 

    Ερώτηση: Μισό λεπτό, όμως, δεν μπορεί κανένας και δεν είναι και σωστό να πούμε ότι είναι Κώστας Μπακογιάννης. Ο καθένας έχει μία ξεχωριστή προσωπικότητα και διαφορετική εμπειρία στο να κρατήσει το τιμόνι μιας Περιφέρειας και θα περιμέναμε μια Φθιώτιδα που είναι ΝΔ και μία Εύβοια που αναγνωρίζει αυτό το έργο που λέτε, ότι αυτή τη στιγμή ο Φάνης Σπανός θα σάρωνε. Εγώ παίρνω διαφορετικά μηνύματα 

    Σ. Κεδίκογλου: Κάνετε λάθος. Ο Φάνης Σπανός έχει ένα ζήτημα το οποίο σιγά-σιγά ξεπερνιέται που είναι αυτό της αναγνωρισιμότητας. Δεν τον ξέρει πολύς κόσμος, ήταν και μία διακριτική παρουσία στο πλευρό του Κώστα Μπακογιάννη και δεν αναζητούσε τους προβολείς της δημοσιότητας. 

    Ερώτηση: Εννοείτε σε άλλες περιφερειακές ενότητες; Στο Νομό τον ξέρουμε. 

    Σ. Κεδίκογλου: Και στο Νομό, αν δείτε τα ποσοστά στις δημοσκοπήσεις ακόμα η αναγνωρισιμότητά του ανεβαίνει 

    Ερώτηση: Ανοίγετε τον ασκό του Αιόλου γιατί εκεί φέρνει πρώτο τον Γκλέτσο σε κάποια σημεία και λίγο πριν λέγατε για λαϊκισμό. 

    Σ. Κεδίκογλου: Μην μπερδεύετε τις θετικές και αρνητικές γνώμες με την πρόθεση ψήφου. Μπορεί κάποιος να έχει θετική γνώμη για τον κ. Γκλέτσο γιατί του αρέσει στο τηλεοπτικό σίριαλ που παίζει ή γιατί του αρέσει η τηλεπερσόνα που παρουσιάζεται. Αυτό δεν σημαίνει ότι τον θεωρούν και καλό Περιφερειάρχη. Δεν μπορεί να διοικηθεί η Περιφέρεια που είναι ουσιαστικά μία μικρή κυβέρνηση με όρους λαϊκισμού και εντυπωσιασμού, θα είναι καταστροφικές οι συνέπειες. 

    Ερώτηση: Από την άλλη όμως δεν μπορείς να στερήσεις από τον κόσμο στο ότι ενδεχομένως να έχουν, γιατί κακά τα ψέματα τη δεδομένη στιγμή ο Φάνης Σπανός και θα το πω για μία ακόμα φορά, είναι ένας άνθρωπος που πήρε όλο το βάρος στην πλάτη του αυτό πρέπει να του το αναγνωρίσουμε όλοι. Και το πήρε τους τελευταίους μήνες και δεν μπορούμε να έχουμε και τρελές απαιτήσεις, ό, τι μπορεί κάνει. 

    Σ. Κεδίκογλου: Για αυτό είμαστε όλοι στο πλευρό του Φάνη Σπανού. Έχουμε και την απαίτηση όλα τα στελέχη της ΝΔ να ακολουθήσουν την εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη, την οδηγία που έβγαλε ο Γραμματέας του κόμματος ο Λευτέρης Αυγενάκης, όλοι πρέπει να δώσουμε τον αγώνα για να κερδηθεί η Περιφέρεια. Δεν πρέπει οι διαφορές των δημοτικών εκλογών να αποτυπωθούν ως απώλειες στην Περιφέρεια, γι’ αυτό είναι λάθος η ανάμειξη που υπήρξε- προηγουμένως- στελεχών μας στις δημοτικές εκλογές. 

    Ερώτηση: Εγώ ξέρω πάντως επικεφαλής υποψήφιο που ανήκει στο χώρο της ΝΔ που στηρίζει Γκλέτσο στην Περιφέρεια. 

    Σ. Κεδίκογλου: Αυτές ήταν οι παρενέργειες της ανάμειξης ορισμένων στελεχών μας στις δημοτικές εκλογές που δημιούργησαν πικρίες και αντιπαραθέσεις . Αυτά όλα ξεκαθάρισαν με την οδηγία του κ Αυγενάκη με τις αλλεπάλληλες αναφορές του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι οι δημοτικές εκλογές δεν είναι προτεραιότητα. 

    Όπου υπάρχουν Νεοδημοκράτες τους αγκαλιάζουμε, γιατί θέλουμε να είναι όλοι οι Νεοδημοκράτες μαζί στις περιφερειακές εκλογές. 

    Δεν πρέπει οι πικρίες των δημοτικών εκλογών να στοιχίσουν τις περιφερειακές εκλογές για αυτό και επίσημα η ΝΔ μένει εκτός των δημοτικών εκλογών. Όπου υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί με στελέχη της, με μέλη της, με ανθρώπους που ανήκουν στην παράταξη μας -κάτι τέτοιο συμβαίνει και στη Χαλκίδα- είναι λάθος όσων ανακατεύονται τόσο ενεργά. 

    Δέχτηκα πρόσφατα κάποιες ανοίκειες επιθέσεις περί του Δήμου της Χαλκίδας. Εγώ απαντάω με την ξεκάθαρη πολιτική μου πορεία, είμαι σταθερός στην παράταξή μου, δώσαμε αγώνα και σε πιο δύσκολες συνθήκες το 2012 και το 2015, ας ακολουθήσουν και οι άλλοι την εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη και να δώσουν προτεραιότητα στη μάχη των Περιφερειακών εκλογών . Επαναλαμβάνω ότι αντίπαλός μας δεν είναι μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ είναι και ο λαϊκισμός σε κάθε του μορφή και ο εκπρόσωπος του λαϊκισμού στην Περιφέρεια είναι ο Απόστολος Γκλέτσος. 

    Ερώτηση: Θέλω ένα σχόλιο για την κα Μπατζελή 

    Σ. Κεδίκογλου: Ως πρόσωπο μου είναι εξαιρετικά συμπαθής, το πόσο θα πάει καλά μου έκανε εντύπωση η χαμηλή θέση εκλογής της στην ΚΕ του ΚΙΝΑΛ. Διαπιστώνω ένα ρεύμα από πρώην ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ προς τη ΝΔ. Δεν ξέρω κατά πόσο θα συσπειρώσει παλιές δυνάμεις ΠΑΣΟΚ. Αντίθετα έχουμε μεγάλες εισροές πρώην ψηφοφόρων -που αποτυπώνεται και στις δημοσκοπήσεις- που έρχονται προς τη ΝΔ. 

    Ερώτηση: Θεωρείτε ότι οι Νεοδημοκράτες θα ψηφίσουν σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό τον Φάνη Σπανό; 

    Σ. Κεδίκογλου: Όλοι οι Νεοδημοκράτες πρέπει να ψηφίσουν τον Φάνη Σπανό. Θεωρώ αδιανόητο να την ξαναπατήσει κάποιος με τα κόλπα του λαϊκισμού. 

    Ερώτηση: Δείχνει όμως σαν να φοβίζει την παράταξη της ΝΔ η συμμετοχή του κ Γκλέτσου στις περιφερειακές εκλογές και το γεγονός ότι υπάρχει μία πρόθεση θετική προς το πρόσωπό του. 

    Σ. Κεδίκογλου: Υπάρχει ένα θέμα τηλεπερσόνας και της εικόνας από τα τηλεοπτικά σίριαλ 

    Ερώτηση: Μην το λέτε αυτό γιατί έδωσε πρόσφατα μία συνέντευξη και όσοι την παρακολούθησαν με τους περισσότερους που μίλησα είχαν πειστεί για όλα αυτά που έλεγε ο κ Γκλέτσος ως προς την αλλαγή που θέλει στην Περιφέρεια, σε πρώτη φάση είπε ότι δεν θα κάνει αντιπολίτευση στον Φάνη Σπανό, αλλά όσο πλησιάζει ο καιρός δεν νομίζω ότι θα το γλυτώσουμε αυτό. 

    Σ. Κεδίκογλου: Εγώ θεωρώ ότι όταν έρθει η ώρα της κάλπης και σκεφτούν πόσο αυτά τα ωραία λόγια είναι εφαρμόσιμα τότε να θυμηθούν πως εξαπατήθηκε ο κόσμος με τα κόλπα του λαϊκισμού, να θυμηθούν ότι η διοίκηση της Περιφέρειας είναι μία μικρή κυβέρνηση, ότι έχει ξεκινήσει μία πολύ καλή δουλειά από τον Κώστα Μπακογιάννη και πρέπει να συνεχιστεί με τον Φάνη Σπανό. 

    Ερώτηση: Αυτό που κάνετε είναι λάθος και το κάνετε όλοι . Είναι λάθος να λέτε ότι ταυτίζουμε το τι έχει κάνει ο Κώστας Μπακογιάννης με τον Φάνη Σπανό. 

    Σ. Κεδίκογλου: Είναι ίδια ομάδα σε ένα μεγάλο βαθμό 

    Ερώτηση: Όχι πως είναι ίδια ομάδα σε ένα 30% είναι ίδια ομάδα και από τη Λαμία οι μισοί έχουν φύγει από τον Φάνη Σπανό 

    Σ. Κεδίκογλου: Και παραπάνω είναι και έχει εμπλουτιστεί το ψηφοδέλτιο στην Εύβοια, γνωρίζετε ότι είναι πολύ καλό. 

    Ερώτηση: Θα δεχτώ το γεγονός ότι έχει μπει σε μία άλλη σειρά η Περιφέρεια σαφέστατα 

    Σ. Κεδίκογλου: Το βλέπετε με τα έργα 

    Ερώτηση: Εκεί ναι, αλλά όχι ότι να το βλέπουμε διάδοχη κατάσταση Μπακογιάννη 

    Σ. Κεδίκογλο: Όχι δεν είπα διάδοχη κατάσταση, είπα ότι πρέπει να συνεχιστεί το έργο και αυτό έχει δρομολογηθεί, η Περιφέρεια έχει μπει σε μία σειρά, δεν πρέπει να τα διαλύσουμε όλα. 

    Ερώτηση: Εμείς, όμως, τώρα το θέμα μας είναι ότι η ΝΔ το έχει κομματικοποιήσει σε ό, τι έχει να κάνει με τις εκλογές 

    Σ. Κεδίκογλου: Οι περιφερειακές εκλογές έχουν κομματικό πρόσημο 

    Δημοσιογράφος: Έτσι έχουν κομματικό πρόσημο , σωστά. 

    Σ. Κεδίκογλου: Αντίθετα με τις δημοτικές 

    Ερώτηση: Άρα από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να μιλάμε για ικανά πρόσωπα επικεφαλής άλλων συνδυασμών, γιατί αυτό που προτάσσετε σαν κόμμα είναι ψηφίστε ΝΔ 

    Σ. Κεδίκογλου: Όχι και είναι και το μόνο που απαιτούμε κομματική πειθαρχία 

    Ερώτηση: Αυτό λέω και κομματική πειθαρχία σωστά, παρόλο που στο ψηφοδέλτιο του Φάνη Σπανού έχει κόσμο από άλλα κόμματα, έτσι; είναι διαπαραταξιακό. 

    Σ. Κεδίκογλου: Αποτυπώνεται και η διείσδυση της ΝΔ σε άλλους χώρους και επίσης ότι υπάρχει μία εμπειρία καλής συνεργασίας με το χώρο του πρώην ΠΑΣΟΚ σε επίπεδο Περιφέρειας, όλα αυτά θα αποτυπωθούν στις Περιφερειακές εκλογές. 

    Ερώτηση: Αυτό είναι και το άνοιγμα που έχει προτάξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και από τη έκθεση θυμόμαστε, σε ότι αφορά τις βουλευτικές εκλογές προφανώς αν πάμε άμεσα θα το δούμε, αν πάμε τον Οκτώβρη, επίσης, θα το δούμε και τα πρόσωπα που βάζει μέσα για να κάνει αυτό το άνοιγμα, αν και εσείς έχετε πρωτοτυπήσει το έχετε κάνει ήδη, τον έχετε διευρύνει τον κόσμο που σας στηρίζει στο Νομό σαν Σίμο Κεδίκογλου και εμπιστεύεται τη ΝΔ. Έχετε δηλαδή πάρει κόσμο και από άλλους κομματικούς χώρους 

    Σ. Κεδίκογλου: Έχω την χαρά, την τιμή να με έχουν τιμήσει άνθρωποι με την ψήφο τους που παραδοσιακά δεν ανήκαν στο χώρο της ΝΔ . Θεωρώ ότι είναι η δική μου συνεισφορά στον αγώνα της ΝΔ, να περάσω το μήνυμά μας και σε αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι δεν ανήκαν στο χώρο μας, άλλωστε, αυτή είναι η εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη που έχει κάνει άνοιγμα σε όλους. 

    Ερώτηση: Δεν σας φοβίζει αυτό, ότι μπορεί να αντλήσει ψηφοφόρους από άλλα κόμματα αλλά να σας κάνει την ίδια ώρα να χάσετε από τους ήδη υπάρχοντες που είχατε; 

    Σ. Κεδίκογλου: Γιατί να χάσουμε; Υπάρχει κάποιος που δεν πιστεύει στο μήνυμα του Κυριάκου Μητστοάκη; Να βγει και να το πει. Το πιο κρίσιμο στοίχημα είναι η αυτοδυναμία,είναι οι 151 βουλευτές. Αν δεν το καταφέρουμε αυτό η Ελλάδα θα βυθιστεί στον κύκλο της απλής αναλογικής και θα είναι δύσκολο να βγει και θα υπάρχει ακυβερνησία. Πρέπει να βγάλουμε την Ελλάδα από αυτό τον κίνδυνο, πρέπει να υπάρχουν ισχυρές κυβερνήσεις 

    Άλλη μία φορά απευθύνω έκκληση να έχουν όλοι προτεραιότητα τις Ευρωεκλογές και τις Περιφερειακές εκλογές και μετά τις εθνικές και να μην αναλίσκονται σε δημοτικές αντιπαραθέσεις οι άνθρωποι μας. 

    Θα πρέπει να συνεργαστούν, αν «σφαχτούν» προεκλογικά, πώς θα συνεργαστούν στη συνέχεια; Γιατί η εμπειρία δείχνει ότι αν υπάρξουν σκληρές αντιπαραθέσεις μετά μένουν κατάλοιπα. 

    Να επαναλάβω, ότι δεν αναμειγνύομαι στις δημοτικές εκλογές, καλωσορίζω όλες τις υποψηφιότητες που έχουν μέσα ανθρώπους δικούς μας και τους καλώ να δώσουν με ηρεμία, με νηφαλιότητα και με μετριοπάθεια των προεκλογικό αγώνα, γιατί μεθαύριο θα πρέπει να συνεργαστούν, γιατί θα πρέπει να είμαστε όλοι μαζί στον αγώνα των περιφερειακών, των ευρωπαϊκών, των εθνικών εκλογών και θα πρέπει να ακολουθήσουν τις προτεραιότητες που έχει θέσει ο πρόεδρος μας. 

    Ερώτηση: Εσείς βλέπετε ότι υπάρχει περίπτωση να στηθεί και τέταρτη κάλπη; Δεν το έχετε αποκλείσει αυτό; 

    Σ. Κεδίκογλου: Θα σας πω με λογική Τσίπρα. Αν δεν το σκεφτόταν σοβαρά τότε θα ξόδευε 100 εκατομμύρια ευρώ εκεί; Δεν θα τα κρατούσε να δώσει κανένα επιδοματάκι παραπάνω; Σκεφτείτε το με λογική Τσίπρα. Θεωρούμε πολύ πιθανό ότι μέχρι τις 5 Μαΐου μπορούν να προκηρυχθούν. 

    Ερώτηση: Εσείς είστε ο πιο σίγουρος για το ψηφοδέλτιο της ΝΔ 

    Σ. Κεδίκογλου: Οι μόνοι που είναι σίγουροι σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι οι εν ενεργεία βουλευτές. Όλοι οι άλλοι θα πρέπει να περιμένουν τις αποφάσεις για το ψηφοδέλτιο του κόμματος και αυτό που μπορούν να κάνουν είναι να δώσουν τον αγώνα των περιφερειακών εκλογών και μέσα από αυτόν θα τους μάθουν οι Ευβοιώτες και αντίστοιχα και σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα και φυσικά να ακολουθήσουν την εντολή του προέδρου και να δώσουν τον αγώνα περιφερειακών εκλογών και των ευρωεκλογών, εκεί που είναι τα μεγάλα στοιχήματα της ΝΔ και να μην κοιτάει ο καθένας, πώς θα φτιάξει την ομαδούλα του. Αυτό δεν βοηθάει κανέναν, δεν βοηθάει ούτε και τους ίδιους. 
     
    Εμείς δίνουμε τον αγώνα έμπρακτα και αύριο Παρασκευή 5 Απριλίου με τον φίλο μου τον Κώστα Τασούλα στην Κάρυστο μαζί με κλιμάκιο υποψήφιων συμβούλων του Φάνη Σπανού, γιατί είναι κοινός ο αγώνας. Κάνω κοινό αγώνα με τους περιφερειακούς συμβούλους και το Σάββατο 6 Απριλίου βέβαια περιμένουμε τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη Χαλκίδα.