Διαβεβαιώσεις για την οριστική επίλυση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην Νότια Καρυστία ανέλαβε ο Νίκος Μανώλης μαζί με τον υπό σύσταση Σύλλογο Ιδιοκτητών Γης Καρυστίας

  • Ο νεοεκλεγής δήμαρχος Καρύστου Ν. Μανώλης
    και αντιπροσωπεία από τον υπό σύσταση σύλλογο ιδιοκτητών γης αποτελούμενη από τον Σαραβάνο Γιώργο, Τούρλα Γεωργία, Μαρίνο Κώστα  Πολυχρόνη Πολυχρονίου, Τριανταφύλλη Γιάννη, και Μπουρέλο Ευάγγελο μετέβησαν για δεύτερη συνεχόμενη φορά σε διάστημα 3 ημερών στην Αθήνα για να παρακολουθήσουν την κατά άρθρο συζήτηση του νομοσχεδίου περί της επιτάχυνσης αδειοδότησης επενδύσεων(fast truck).

    Σκοπός ήταν να συνεχίσουν τις διαβουλεύσεις προκειμένου να συμπεριληφθεί στο επίμαχο νομοσχέδιο σχετική τροποποίηση που να εξαιρεί την περιοχή μας λόγω του ιδιαίτερου ισχύοντος ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

    Σε συνάντηση με τον Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Ν.Δ. Κωσταντίνο Μαρκόπουλο, τον βουλευτή της ΝΔ Σίμο Κεδίκογλου και τον υπουργό Επικρατείας κ.Παμπούκη έλαβαν τις διαβεβαιώσεις ότι δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας για τους ιδιοκτήτες στην περιοχή και ότι θα συμπεριληφθεί στο νομοσχέδιο σχετική τροποποίηση.

    Πράγματι στο νομοσχέδιο έγινε η σχετική για το θέμα αναφορά.

    Ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους βουλευτές του Νομού και ιδιαιτέρως για την καθοριστική συμβολή τους βουλευτές Κ.Μαρκόπουλο, Σιμεών Κεδίκογλου και Σίμο Κεδίκογλου.

    Επίσης θα ήθελε να ευχαριστήσει τον έγκριτο νομικό Γεώργιο Παπαγεωργίου για την αμέριστη νομική του υποστήριξη.