Τα εγκαίνια του Κλειστού Γυμναστηρίου Καρύστου «Παναγιώτης Μώρος» πραγματοποίησε την Κυριακή, 5 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 11:30 πμ. ο απερχόμενος Δήμαρχος Καρύστου, Σπύρος Πλατυμέσης...
  • Τα εγκαίνια του Κλειστού Γυμναστηρίου Καρύστου «Παναγιώτης Μώρος» πραγματοποίησε την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 11:30πμ ο απερχόμενος Δήμαρχος Καρύστου, Σπύρος Πλατυμέσης, ενώ στην αγιασμό παρέστη ο Μητροπολίτης Καρυστίας και Σκύρου κ.κ. Σεραφείμ.

    Η δημιουργία και λειτουργία Γυμναστηρίου ήταν ένα όνειρο 30 χρόνων για την πόλη της Καρύστου και πέρα από αθλητικές συναντήσεις θα φιλοξενεί και δραστηριότητες των πολιτιστικών συλλόγων του ενιαίου πια Δήμου.

    Στην ομιλία του, ο Σπύρος Πλατυμέσης δήλωσε ικανοποιημένος που επί της δημαρχίας του το όνειρο αυτό έγινε πραγματικότητα, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις προσπάθειες των προηγούμενων δημοτικών αρχών και στη συμβολή και προσφορές ιδιωτών για την πραγματοποίησή του.

    Παρόντες στα εγκαίνια, μεταξύ των άλλων, ήταν ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος, Νίκος Μανώλης, ο πρώην Δήμαρχος, Θοδωρής Καρύκας, ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ – ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ» Λευτέρης Ραβιόλος, βουλευτές του νομού και πολίτες της ευρύτερης περιοχής της Καρύστου.

    Μετά την τελετή έγιναν επιδείξεις από ομάδες της Καρύστου με πρώτη να πατάει «επισήμως» τερέν την ομάδα τζούντο του Ναυτικού Ομίλου Καρύστου.

    Ακολούθησαν οι ομάδα τοξοβολίας του Ομίλου και οι ομάδες μπάσκετ και βόλεϊ ανδρών της πόλης.