Η ΛΕΣΧΗ ΣΥΝΔΑΙΤΥΜΟΝΩΝ & ΦΙΛΩΝ MAZI ME THN ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ e-karystos έλαβαν μέρος με μεγάλη επιτυχία στην ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ που πραγματοποιήθηκε στο Μετρό στο Σύνταγμα.
  • Για άλλη μια φορά η ΛΕΣΧΗ ΣΥΝΔΑΙΤΥΜΟΝΩΝ & ΦΙΛΩΝ MAZI ME THN ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΥΛΗ  e-karystos που είναι η προβολή των τοπικών μας προϊόντων μέσα από τις γαστρονομικές μας τοπικές συνήθειες έλαβαν μέρος με μεγάλη επιτυχία στην ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ  που  πραγματοποιήθηκε στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του μετρό στο Σύνταγμα.

    Τα προϊόντα απο την Νότια  Καρυστύα : ΜΕΛΙ-ΠΑΣΤΕΛΙ-ΚΑΡΥΣΤΟΥ Κώστας και Μαρία Τσαπέπα -ΤΡΟΦΟΒΙΟΠΑ-ΚΤΗΜΑ ΜΠΟΥΡΝΟΥΣΟΥΖΗ ΚΑΡΥΣΤΙΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΒΙΟΜΑΜ -ΚΑΡΥΣΤΙΑ ΟΙΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ  ΕΠΕ.  ΠΑΡΑΓΩΓΗ  ΕΜΦΙΑΛΩΣΗ & ΕΜΠΟΡΙΑ  ΟΙΝΩΝ  Γιάννης Πεζάς & Μανώλης Παυλάκης. ΕΥΒΟΪΚΗ ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ Ε.Ε. ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΜΦΙΑΛΩΣΗ & ΕΜΠΟΡΙΑ ΟΙΝΩΝ & ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ  Ζέρβας Παναγιώτης, προσέφεραν και πουλήσουν σε τιμή γνωριμίας στο επιβατικό κοινό του μετρό που ανέρχεται σε 350.000 επιβάτες την ημέρα.  

    Η Λέσχη μαζί με την διαδικτυακή πύλη e-karystos για άλλη μια φορά προσπάθησαν και πέτυχαν τον στόχο τους για την ανάδειξη και προβολή της νότιας Καρυστίας,

    Στην προσπάθηα τους αύτη ειχαν χορηγία απο το «ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΔΕΙΠΝΟΣΟΦΙΣΤΩΝ» και η ξενοδοχειακή μονάδα «ΑΚΤΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ».