Η Σταχτοπούτα και οι κακές αδελφές μαζί με την Σοφία Ντενούλη και όλες τις μαθήτριες της σχολής Μπαλέτου σας περιμένουν το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου και ώρα 19.00 στο κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Καρύστου να παρακολουθήσετε μια παράσταση κλασικού μπαλέτου
  • Η Σταχτοπούτα και οι κακές αδελφές μαζί με την Σοφία Ντενούλη και όλες τις μαθήτριες της σχολής Μπαλέτου σας περιμένουν το Σάββατο 12 Φεβρουαρίου και ώρα 19.00 στο κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Καρύστου να παρακολουθήσετε μια παράσταση κλασικού μπαλέτου με θέμα τη ''ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑ''. Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης οι μαθήτριες θα παρουσιάσουν χορογραφίες μοντέρνου χορού, σύγχρονου, μιούζικαλ, χιπ-χοπ και λάτιν.
    Η είσοδος είναι δωρεάν.
    Είναι μεγάλη μας χαρά που στη παράσταση αυτή μας δίνεται η ευκαιρία να σας παρουσιάσουμε για πρώτη φορά ''Pas de deux'' [χορός με ζευγάρι].
    Στο ρόλο της Σταχτοπούτας θα χορέψει η Κωσταντίνα Τσίπα, η μαθήτρια της σχολής μας, που έχει εισαχθεί στη άνώτερη επαγγελματική σχολή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Στο ρόλο του πρίγκιπα ο Στέλιος Κατοπόδης μαθήτης κι αυτός στην Εθνική Λυρική Σκηνή.
    Τη χορογραφία τους έχει επιμεληθεί ο Θωμάς Γκουντής ο καινούργιος δάσκαλος της σχολής που έχει διδάξει επι σειρά ετών στο Central ballet school και στη Royal Academy of Dance στο Λονδίνο.
    Σε αυτή την εκδήλωση θα παρουσιάσουμε και χορογραφίες μιούζικαλ για πρώτη φορά.
    Chorus Line, χορογραφία Βάλια Βαρλά και Σοφία Ντενούλη και Aida,χορογραφία Φανή Μιχαηλιδου.
    Τις χορογραφίες χιπ-χοπ έχει επιμεληθεί η Ρεα Χατζή