Ευχαριστήριο της Σοφίας Ντενούλη. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους εκτιμούν και στηρίζουν τη δουλειά μου όλα τα χρόνια λειτουργίας της σχολής, αλλά και όσους μου συμπαραστάθηκαν στην προσπάθειά...
  • Ευχαριστίες

    Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους εκτιμούν και στηρίζουν τη δουλειά μου όλα τα χρόνια λειτουργίας της σχολής, αλλά και όσους μου συμπαραστάθηκαν στην προσπάθειά μου ν’ ανεβάσω την παράσταση κλασικού μπαλέτου «Σταχτοπούτα».

    Πρώτα απ’ όλους τους γονείς που με βοήθησαν δείχνοντας κατανόηση, υπομονή και εμπιστοσύνη.
    Τους ευχαριστώ για το χρόνο που διέθεσαν σε όλες τις πρόβες που χρειάστηκε, για να μάθουν τα παιδιά το χώρο της εκδήλωσης και να δέσει όλο το έργο.

    Ευχαριστώ το Δήμο Καρύστου και ιδιαίτερα το Δήμαρχο Καρύστου Νίκο Μανώλη και τον Αντιδήμαρχο Γεώργιο Οικονόμου που μου παραχώρησαν το κλειστό Γυμναστήριο Καρύστου.

    Ευχαριστώ τον Αντιδήμαρχο Κώστα Διγαλέτο και τον Πέτρο Μάριζα που μας βοήθησε στο στήσιμο του σκηνικού.

    Τον Κώστα Δρόσο που ενδιαφέρθηκε για την ηλεκτρική εγκατάσταση και τον Λευτέρη Μπουρνέλο για τη συνεργασία του.

    Ευχαριστώ πολύ τον Γιάννη Βελισσαρίου που μας βοήθησε στις πρόβες και στην παράσταση.

    Ευχαριστώ τους χορηγούς της εκδήλωσης:

    Την Πρόεδρο του Παιδικού Σταθμού Μαρία Κιούκη-Γιαννάκου, που ανέλαβε τα έξοδα για το φωτισμό της παράστασης.

    Τη Σέβη Στελιάτου για την αφιλοκερδή χρήση της μικροφωνικής εγκατάστασης.
    Κατάφερε πολύ ωραία να καλύψει το πρόβλημα αντήχησης που έχει ο χώρος ώστε στην εκδήλωση να υπάρχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην ποιότητα του ήχου.

    Τον Παναγιώτη Σερεφίδη, την Αργυρώ Βούρου και τον Αντώνη Σουρβίνο για το φωτισμό της παράστασης, την τεχνική κάλυψη, τα σκηνικά, τα κουστούμια της κακιάς μητριάς και της αφηγήτριας, καθώς και τις καταπληκτικές περούκες για τις κακές αδερφές και τη μητριά.

    Τους Γιώργο Σάρρα, Κωνσταντίνο Σάρρα και Νίκο Ντενούλη για την κατασκευή και τοποθέτηση των σκηνικών και την αμέριστη βοήθειά τους σε όλη την προετοιμασία.

    Τη Ρούλα Μαρίνου για την πολύτιμη βοήθειά της όπου χρειάστηκε και ειδικά στη μεταποίηση των κουστουμιών, τις ωραίες ιδέες της που φάνηκαν στο σχεδιασμό της άμαξας.

    Τον Κωνσταντίνο Μαρίνο που βοήθησε παραχωρώντας μας τα βάρη απ’ το γυμναστήριό του για να στηρίξουμε και να ασφαλίσουμε τη ξύλινη κατασκευή των σκηνικών.

    Τους μεγάλους χορηγούς μας το ξενοδοχείο «GALLAXY», καθώς και το καφέ μπαρ «ΚΟΧΥΛΙ».

    Το Γιώργο Λυκουρόπουλο απ’ το «φωτογραφείον» για τη βιντεοσκόπηση και τη φωτογράφηση της εκδήλωσης.

    Τη ψαροταβέρνα «Ο Μαρίνος», το ψητοπωλείο «Γιάννης Τσίπας» και τα καφέ «Αερικό» και «Αλέα».

    Το Γρηγόρη Μούργο που τοποθέτησε δωρεάν τους καθρέπτες στα αποδυτήρια του Γυμναστηρίου.

    Τη Μαίρη Παναγιώτου και τη Ρούλα Μαρίνου που ήταν υπεύθυνες για το μακιγιάζ των μικρών τάξεων.

    Τη Θεανώ Ευφροσύνη που ανέλαβε το μακιγιάζ των μεγάλων τάξεων.

    Το Νίκο Ντενούλη για τη δημιουργία της αφίσας και της πρόσκλησης, αλλά και τη ψηφιακή επεξεργασία όλων των μουσικών κομματιών της παράστασης.

    Την Εύη Καπόλα που αφιλοκερδώς συμμετείχε στην εκδήλωσή μας σαν αφηγήτρια.

    Το Στέλιο Κατωπόδη για τη συμμετοχή του σαν πρίγκιπας του παραμυθιού.

    Τη μαθήτρια της σχολής Κωνσταντίνα Τσίπα και τους γονείς της που με εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια.

    Η Κωνσταντίνα συνεχίζει τις επαγγελματικές χορευτικές της σπουδές στο χώρο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, ενώ παράλληλα τα Σαββατοκύριακα παρακολουθεί μαθήματα στη σχολή μας.
    Έτσι, το Φεβρουάριο του 2011 μας χάρισε ακόμα μία επιτυχία! Κατέκτησε την πιστοποίηση του Advance 2 Βασιλικής Ακαδημίας του Λονδίνου με Διάκριση.
    Είναι απ’ τα λίγα παιδιά στην Ελλάδα που έχει καταφέρει να κλείσει όλο τον κύκλο σπουδών της, στην Αγγλική Ακαδημία Χορού παίρνοντας σε κάθε επίπεδο με βαθμό Διάκριση «DISTINCTION» κάτι σπάνιο!!!

    Ευχαριστώ πολύ τους συνεργάτες μου Θωμά Γκουντή, Βάλια Βαρλά, Ρέα Χατζή και Φανή Μιχαηλίδου για τις χορογραφίες που ετοίμασαν για την παράσταση και την άψογη συνεργασία μας.

    Τα χίλια ευχαριστώ ανήκουνε στις μαθήτριές μου και τα Σταμάτη Τσολάκη που δεν παρουσίασαν απλούς συνδυασμούς βημάτων αλλά προσπάθησαν να ερμηνεύσουν τους ρόλους, να απολαύσουν τις χορογραφίες και να χορέψουν με τη ψυχή τους.

    Μετά τη μεγάλη επιτυχία της «Σταχτοπούτας» θέλουμε να ξέρετε ότι η συνεχής προσπάθεια ποιοτικής λειτουργίας της σχολής, η αγάπη για τη τέχνη του χορού και η σοβαρότητα που αντιμετωπίζουμε τα παιδιά θα συνεχίσει.

    Είμαστε σε εγρήγορση και εξασφαλίζουμε συνεργάτες, πρόσωπα αξιόλογα για να μπορέσουν τα παιδιά να κατακτούν κάθε μέρα και περισσότερα.

    Ευχαριστούμε πολύ όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

    Το ενθουσιώδες και θερμό χειροκρότημά τους ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για όλους μας!
    Σοφία Ντενούλη