Κλείσιμο ως το τέλος της σχολικής χρονιάς των Δημοτικών Σχολείων της Δημοτικής Κοινότητας Καρύστου (1ο και 2Ο), μέχρι να δοθεί οριστική λύση.
  • ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΙΝΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ
    ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ου ΚΑΙ 2ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΡΥΣΤΟΥ

    Σήμερα Δευτέρα 16 Μαΐου 2011 και ώρα 8 μ.μ., συγκεντρωθήκανε οι γονείς του 1ου και του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καρύστου, στο Γιοκάλειο σε κοινή Γενική Συνέλευση, για να παρθεί απόφαση για τις περεταίρω κινητοποιήσεις των Γονέων για την ανέγερση του νέου 2ου Δημοτικού Σχολείου Καρύστου.
    Έπειτα από ενημέρωση για τις έως σήμερα εξελίξεις από τους προέδρους των Δ.Σ και τις τοποθετήσεις των παρευρισκομένων, με συντριπτική πλειοψηφία σε ψηφοφορία που ακολούθησε, αποφασίστηκαν τα εξής:
    Κλείσιμο ως το τέλος της σχολικής χρονιάς των Δημοτικών Σχολείων της Δημοτικής Κοινότητας Καρύστου (1ο και 2Ο), μέχρι να δοθεί οριστική λύση για την κατασκευή του νέου σχολείου.
    • Σε περίπτωση οποιασδήποτε θετικής εξέλιξης από την Πολιτεία για το θέμα αυτό, θα γίνει έκτακτη συνεδρίαση των Δ.Σ των γονέων και κηδεμόνων των σχολείων για την περαιτέρω στάση που θα ακολουθήσουν σχετικά με το άνοιγμα των σχολείων.
    • Να πραγματοποιηθούν καθιστικές διαμαρτυρίες στους αύλειους χώρους των μαθητών (δρόμους) και κλείσιμο της Γέφυρας στη Χαλκίδα για συγκεκριμένο χρόνο.
    • Να καλεστούν ο Δήμος Καρύστου, οι Σύλλογοι και οι Φορείς της περιοχής μας να συμπαρασταθούν στο πλευρό μας όπως έχουν πράξει έως σήμερα και να οριστούν από αυτούς οι ημερομηνίες (καθιστικές διαμαρτυρίες - κλείσιμο της Γέφυρας στη Χαλκίδα) στην ανοιχτή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Μαΐου 2011 στο Γιοκάλειο και ώρα 8μ.μ.

    Για ακόμα μια φορά ευχαριστούμε τους γονείς και τους κατοίκους της Πόλης μας, για την αμέριστη συμπαράσταση τους στο δίκαιο αίτημα μας.

    Μετά τιμής
    Τα ΔΣ

    ΟΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ!!!