H Διαδικτυακή Πύλη της Νότιας Καρυστία e-karystos.gr μαζί με τη Λέσχη Συνδαιτυμώνων & Φίλων στην πρώτη θέση στο 2ο agro quality 2011.
  • H Διαδικτυακή Πύλη της Νότιας Καρυστία e-karystos.gr μαζί με τη Λέσχη Συνδαιτυμώνων & Φίλων στην πρώτη θέση στο 2ο agro quality 2011.
    Η Νότια Καρυστία ήταν μια από της ωραιότερες παρουσιάσεις που έβλεπαν όσοι επισκέφθηκαν το φεστιβάλ 2ο agro quality 2011, που πραγματοποιήθηκε στην Τεχνόπολις στο Γκάζι από τις 13 έως τις 15 Μαΐου, που οι επισκέπτες του είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν πιστοποιημένα παραδοσιακά προϊόντα, να γευτούν μοναδικές συνταγές, να παρακολουθήσουν την λειτουργία ενός παραδοσιακού ελληνικού χωριού.
    Η ομάδα των παραγωγών που ήταν μαζί στο περίπτερο πρόσφερε δείγματα σε όλους για να θυμούνται τη Καρυστία και να μας επισκεφτούν.
    Ακούγοντας τους ήχους των βιολιών της ομάδας του καταξιωμένου στο βιολί Γκουβέντα Κυριάκου με τους μαθητές του ,και το χωρευτικό της Καρυστίας  όχι μόνο γέμισαν την πλατεία αλλά έγινε το αδιαχώρητο.
    Στο τέλος προσφέρθηκαν παραδοσιακές χορτόπιτες,τυρί,κρέας και όλα αυτά συνοδεύτικαν με τα πολύ ωραία καρσιά μας ,την μπήρα και το τσίπουρο  η παρουσίαση έκλεισε  με το γνωστό Καβοντορίτικο.

    Ο φωτογράφος Κώστας Μαρίνος και ιδιοκτήτης της διαδικτυακής πύλης για την Καρυστία e-karystos.gr  είχε αναλάβει επίσημα την φωτογραφική κάλυψη όλης της εκδήλωσης.

    Για 3 μέρες η Διαδικτυακή Πύλη της Νότιας Καρυστίας e-karystos.gr μοίρασε έντυπο υλικό με φωτογραφίες της περιοχής.

    Στα εγκαίνια του φεστιβάλ ήταν παρών ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, ενώ, μετά, το περίπτερο του e-karystos.gr και της Λέσχης επισκέθφηκαν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστας Σακανδαλίδης και η Υφυπουργός Μιλένα Απόστολάκη, η Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Περλεπέ, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Κλέαρχος Περγαντάς, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός και πολλοί άλλοι επίσημοι επισκέπτες όπως και πολύς κόσμος.

    Την  επίσκεψη του στο περίπτερο ...  έκανε απο τα Μουσικομαγειρέματα ο Μπλέτσας.

    Η διαδικτυακή πύλη e-karystos.gr μαζί με την Λέσχη για άλλη μια φορά προσπάθησαν και πέτυχαν τον στόχο τους για την ανάδειξη της Νότιας Καρυστίας ,του πολητισμού της και των γαστονομικών της συνηθειών.