Την Κυριακή η απόφαση για το κλείσιμο της γέφυρας στην Χαλκίδα. Καλούμε όλους τους κατοίκους του Δήμου μας σε συστράτευση ώστε ενωμένο.
  • Την Κυριακή η απόφαση για το κλείσιμο της γέφυρας στην Χαλκίδα

    Την Τετάρτη 18 Μαου 2011 πραγματοποιήθηκε στο Γιοκάλειο Ίδρυμα ανοικτή συγκέντρωση του Δήμου Καρύστου με φορείς και συλλόγους της περιοχής μας με θέμα την κατασκευή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καρύστου.
    Ύστερα από ενημέρωση που έγινε και τις τοποθετήσεις των παρευρισκομένων, αποφασίστηκε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων και συγκεκριμένα η υλοποίηση των όσων έχουν προτείνει στην κοινή γενική συνέλευση τους οι σύλλογοι των γονέων και κηδεμόνων του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Καρύστου στις 16 Μαίου 2011 σχετικά με το κλείσιμο των σχολείων.

    Όσο αφορά το κλείσιμο της γέφυρας στην Χαλκίδα η ημερομηνία θα αποφασιστεί την Κυριακή 22/05/2011.
    Την ημέρα του κλεισίματος της γέφυρας θα ακολουθήσει πορεία προς το κτίριο της Νομαρχίας και συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη.

    Καλούμε όλους τους κατοίκους του Δήμου μας σε συστράτευση ώστε ενωμένοι να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του τόπου μας που είναι πολλά (Υποβάθμιση. Νοσοκομείου, κατάργηση ΔΟΥ, κλείσιμο λατομείων κτλ) και μας αγγίζουν όλους.

    Έχουμε να κάνουμε με μια ανάλγητη πολιτική , είτε αυτή εκφράζεται από το ΠΑΣΟΚ, είτε από τη Ν.Δ.

    Στον αγώνα αυτό χρειαζόμαστε όλοι δεν περισσεύει κανείς.