Αποστόλου Ενεργειακά Τζάκια - Σόμπες, Ψησταριές, Μάρμαρα, Πλακάκια, ΕπενδύσειςΠόλη Εταιρεία : Αποστόλου 
Υπεύθυνος Υπεύθυνος : Αποστόλου Κώστας  
Νομός Νομός : Ευβοια 
Πόλη Πόλη : Κάρυστος
Πόλη Διεύθυνση : Γεραιστού 
Πόλη T.K. :  34001 
Πόλη Τηλέφωνο : 22240 24097 
Πόλη Fax : 22240 24097 
Πόλη 
Κινητό : 6932964349
mail E-mail : apostolou.kostas1@gmail.com      
URL Web site:
URL 
Κατηγορία : Ενεργειακά  Τζάκια - Σόμπες, Ψησταριές, Μάρμαρα, Πλακάκια, Επενδύσεις
περιγραφή Περιγραφή:   Η Εταιρεία μας δημιουργήθηκε το 1982 στην Κάρυστο με γνώμονα πάντα την υψηλή ποιότητα και την αισθητική. Κύριες της δραστηριότητες είναι η κοπή κι επεξεργασία όλων των ειδών μαρμάρου, γρανίτη, πέτρας από την εγχώρια αλλά και την παγκόσμια αγορά, εμπορία και τοποθέτηση παραδοσιακών και ενεργειακών τζακιών, Ψησταριές, Σόμπες, Φούρνοι και εμπόριο φυσικών πετρωμάτων, πλακιδίων.Με γνώμονα τη διασφάλιση της καλύτερης ποιότητας στον πελάτη, στον Αποστόλου θα βρείτε ιδέες και λύσεις που αρμόζουν στον δικό σας χώρο.
Άμεση εξυπηρέτηση, γνώση σε κάθε είδους τοποθέτηση, εγγύηση καλής λειτουργίας, συνέπεια στις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε. 
Όλα αυτά σε συνάρτηση με τις προσιτές τιμές μας, είναι σίγουρο ότι θα σας αφήσουμε απόλυτα ικανοποιημένους.Μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη συλλογή από τζάκια παραδοσιακά (μαντέμι και πυρότουβλο) ή ενεργειακά Infacoma 2012 - NORDPEIS  (μαντέμι με πόρτα)

Kλασικά και μοντέρνα σχέδια που θα ταιριάξουν απόλυτα με την διακόσμηση του σπιτιού σας και θα προσθέσουν ομορφιά και λειτουργικότητα σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.Σήμερα που το περιβάλλον επιβαρύνεται καθημερινά από την έκλυση διοξειδίου του άνθρακα και η ενεργειακή κρίση δοκιμάζει τις αντοχές της οικιακής οικονομίας, η χρήση εναλλακτικών μεθόδων θέρμανσης , όπως το καύσιμο ξύλο, είναι η ιδανική λύση για οικονομία και οικολογική θέρμανση.Όλα τα προϊόντα έχουν ως χαρακτηριστικό την εξαιρετική ποιότητα, υψηλή απόδοση, την σύγχρονη τεχνολογία και την ασφάλεια. 

Άμεση εξυπηρέτηση, γνώση σε κάθε είδους τοποθέτηση, εγγύηση καλής λειτουργίας, συνέπεια στις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε. 
Όλα αυτά σε συνάρτηση με τις προσιτές τιμές μας, είναι σίγουρο ότι θα σας αφήσουμε απόλυτα ικανοποιημένους