Karystos bikes εξειδικευμένο κατάστημα ποδηλάτων
Πόλη Εταιρεία : Karystos bikes
Υπεύθυνος Υπεύθυνος : Ξιαλίνας  Κων/νος
Νομός Νομός : Ευβοια 
Πόλη Πόλη : Κάρυστος
Πόλη Διεύθυνση : Σαχτούρη & Ι.Κότσικα 1 
Πόλη T.K. :  34001 
Πόλη Τηλέφωνο : 22240 26530 
Πόλη Fax : 22240 26530
Πόλη 
Κινητό : 6986378860
mail E-mail : karystosbikes@yahoo.com   
URL Web site: www.facebook.com/karystos.bikes
URL
Κατηγορία : Εξειδικευμένο κατάστημα ποδηλάτων karystos bikes
περιγραφή Περιγραφή: Eνα σύγχρονο και ολοκληρωμένο κατάστημα ποδηλάτων στην Κάρυστο, θα βρείτε τα πάντα γύρω απο το ποδήλατο, θα ενημερωθείτε για τις λύσεις που σας ταιριάζουν και πάνω απ'ολα θα εξυπηρετηθείτε απο εξειδικευμένο προσωπικό με σεβασμό στις ανάγκες σας.
Καθώς η τεχνολογία του ποδήλατου ολοένα αναβαθμίζεται είναι πρωταρχικό μέλημα μας η παροχή προς την πελατεία μας , μίας πλούσιας γκάμας σε ποδηλατικά μοντέλα και πάσης φύσεως ανταλλακτικά και αξεσουάρ ποδηλασίας.Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται η συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες φίρμες στην αγορά ποδηλάτου καθώς και η δημιουργία της ιστοσελίδας της επιχείρησης, που στοχεύει στο να ενημερώνει, να υποστηρίζει και να εξυπηρετεί το σύγχρονο ποδηλάτη ταχύτερα, καλύτερα, πληρέστερα.

Τα ποδήλατα χωρίζονται σε κατηγορίες
 
ΔΡΟΜΟΥ (ROAD)
Τα ποδήλατα δρόμου είναι σχεδιασμένα να πηγαίνουν γρήγορα για να καλύπτουν μεγάλες αποστάσεις. Σ’αυτό βοηθάνε τα λεπτά και μεγάλης πίεσης ελαστικά. Είναι σχεδιασμένα για γρήγορη ποδηλασία, βοηθώντας τον αναβάτη να έχει τον πλήρη έλεγχο σε μεγάλες ταχύτητες. Πολύ ευκίνητα, αλλά σε καμία περίπτωση για το βουνό.ΒΟΥΝΟΥ (MOUNTAIN)

Τα ποδήλατα βουνού είναι σχεδιασμένα κυρίως για ανώμαλους και απότομους δρόμους. Είναι ιδανικά για όσους ποδηλάτες τα θέλουν εκτός την καθημερινή χρήση να τα χρησιμοποιούν και για μια εξόρμηση στο βουνό. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιήθουνε και στην πόλη αλλά τα φαρδιά τους λάστιχα επιβραδύνουν την ταχύτητα του ποδηλάτου. Τις περισσότερες φορές η μπροστινή ανάρτηση ευκολύνει στην ανάβαση και κατάβαση από πεζοδρόμια, δυσκολεύει όμως σε ανηφόρες γιατί προσθέτει θεωρητικά παραπάνω βάρος.ΥΒΡΙΔΙΚΑ/ ΠΟΛΗΣ (TREKKING/CITY)
Τα υβριδικά ποδήλατα είναι σχεδιασμένα σε συνδυασμό ποδηλάτων δρόμου και βουνού, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα στοιχεία και των δύο. Χρησιμοποιούνται κυρίως στην πόλη και οι αναρτήσεις του βοηθάνε στα ανεβοκατεβάσματα (πεζοδρομίου). Τα ποδήλατα πόλης χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: τα TREKKING και τα CITY. Τα ποδήλατα TREKKING είναι η εξέλιξη των mountain όπου μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε για γρήγορη μετακίνηση στην πόλη, είτε για μια καλή βόλτα στο βουνό (έχοντας βέβαια τις κατάλληλες προφυλάξεις για τις δύσκολες διαδρομές στο χώμα). Τα ποδήλατα CITY είναι τα πλέον συνηθισμένα και πολυσυζητημένα ποδήλατα με καλάθι, φανάρια και όλα τα αξεσουάρ για την βόλτα στην πόλη. Ο σχεδιασμός βέβαια των ποδηλάτων CITY έχει αλλάξει κατά πολύ από τα παλιά σχέδια που βλέπαμε, έχοντας ενσωματώσει αρκετά ανταλλακτικά και αξεσουάρ των ποδηλάτων βουνού όπως αναρτήσεις, ταχύτητες, εργονομικό σχεδιασμό κ.α.Ανταλλακτικά - Αξεσουάρ
Στα καταστήματα μας μπορείτε να βρείτε όλες τις γνωστές μάρκες αξεσουάρ και ανταλλακτικών.
Η γκάμα μας περιλαμβάνει αξεσουάρ και ανταλλακτικά όλων των γνωστών οίκων και όλων των κατηγοριών: Βουνού, Δρόμου, Πόλης, BMX, Παδικά και Fitness.

Επισκευές
Ένα ξεχωριστό, άρτια οργανωμένο και εξοπλισμένο τμήμα service στελεχωμένο με ειδικευμένους τεχνίτες. Αναλαμβάνουμε κάθε είδους επισκευή.

Ενοικιάσεις Ποδηλάτων
Όλα μας τα ποδήλατα είναι καινούρια, αλουμινένιας κατασκευής, πλήρως εξοπλισμένα και σε άριστη κατάσταση.

Τιμές Ενοικίασης
1 ωρα 
 2.50€
1 ημέρα  12€

Ωράριο Λειτουργίας : 09:00 - 21:00
κατόπιν επικοινωνίας με βάσει κρατήσεων

Με την πεποίθηση ότι ποδηλασία σημαίνει ευεξία υγεία και εναρμόνιση με τη φύση, έπεται συνέχεια…