Γιάννης Επενδύσεις Πέτρας - Πλακιδίων - Κατασκευές

Πόλη Εταιρεία : Επενδύσεις και χτίσιμο πέτρας 
Υπεύθυνος Υπεύθυνος : Γιάννης
Νομός Νομός : Ευβοϊα 
Πόλη Πόλη : Μαρμάρι 
Πόλη Διεύθυνση : Μαρμάρι
Πόλη T.K. :  34001 
Πόλη Τηλέφωνο :  
Πόλη Κινητό: 6978194082 - 6933217163
Πόλη Fax :
mail E-mail :

URL Web site:

URL Κατηγορία : Επενδύσεις και χτίσιμο πέτρας - Τοποθετήσεις Πλακιδίων - Σοβατίσματα και σοβάδες - Μπετά
περιγραφήΠεριγραφή: Αναλαμβάνουμε οικοδομικές εργασίες, ανακαινίσεις και διαμορφώσεις χώρων(μαγαζιών, σπιτιών…),σοφατίσματα και γκρεμίσματα,κατασκευές χωρισμάτων,Χτίσιμο πέτρας, επενδύσεις, πεζοδρόμια,μαντρότοιχους, πλακοστρώσεις, μάρμαρα ,Πλακάκια. 

Διαβάστε παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες.

1. Επενδύσεις κτιρίων Η συσσωρευμένη γνώση και εμπειρία μας στο χώρο των πέτρινων κατασκευών μας δίνει το δικαίωμα να είμαστε υπερήφανοι για τις κατασκευές μας

2. Πέτρινα σπίτια Οι πέτρινες κατασκευές κατοικιών είναι κάτι το ξεχωριστό, είναι μια τέχνη η οποία θέλει πολύ φροντίδα και αγάπη για το τόπο αυτό και επιθυμία για δημιουργία με το υλικό που διαθέτει.

3. Αναπαλαιώσεις Αναπαλαιώνουμε σπίτια και εξωτερικούς χώρους χωρίς να παραμορφώνουμε τα ουσιαστικά γνωρίσματα και την αρχιτεκτονική τους.

4. Διακοσμήσεις καταστημάτων Η πέτρινη διακόσμηση ενός καταστήματος ή επαγγελματικού χώρου είναι αξιοπρόσεχτη, συμβουλευτείτε μας και θα δείτε τον χώρο σας με διαφορετική οπτική γωνία.

5. Διαμορφώσεις εξωτερικών χώρων Με την συνεχή ενημέρωση στο τομέα της διακόσμησης και τις σύγχρονες τάσεις της αρχιτεκτονικής, δημιουργούμε χώρους ιδιαίτερης αισθητικής και design που να αντιπροσωπεύουν την προσωπικότητα του ιδιοκτήτη του και να αναβαθμίζουν την κατοικία του ή τον επαγγελματικό του χώρο.

Και οτιδήποτε άλλο καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες.

Η εγγυημένη εργασία μας και οι προσιτές τιμές μας , θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημενους.