Ο ΜΑΡΙΝΟΣ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ - ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ - ΨΗΣΤΑΡΙΑ

Πόλη Εταιρεία :iΟ ΜΑΡΙΝΟΣ
Υπεύθυνος Υπεύθυνος : Μάριος Μαρίνος
Νομός Νομός :
Ευβοια 
Πόλη Πόλη : Κάρυστος
Πόλη Διεύθυνση : Παραλία Καρύστου
Πόλη T.K. :  34001 
Πόλη Τηλέφωνο : 22240 24126  
Πόλη Fax : 
Πόλη 
Κινητό : 
mail E-mail :  
URL
 Web site:
URL
Κατηγορία : ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ - ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ - ΨΗΣΤΑΡΙΑ
περιγραφή Περιγραφή :
Το παραδοσιακό μας  εστιατόριο – ψαροταβέρνα  σας  καλωσορίζει  στην  όμορφη  Κάρυστο.

Σας έχουμε ετοιμάσει πιάτα με σπιτικές γεύσεις και άριστη ποιότητα προϊόντων.

Μαγειρευτά και της ώρας, κρεάτινα και ψαρικά, όλες μας οι συνταγές φτιαγμένες μέσα σε ένα αποκλειστικά οικογενειακό περιβάλλον που η ποιότητα και η εμπειρία εγγυώνται την γευστική ικανοποίησή σας.

Η ελληνική κουζίνα φημίζεται ανά τον κόσμο για τη γευστιικότητα της, την ποικιλία της, αλλά και θρεπτικότητά της, αφού η μεσογειακή κουζίνα γενικά θεωρείται η πιο υγειινή απ' όλες.

Η βάση της ελληνικής κουζίνας είναι το ελαιόλαδο, ψωμί, δημητριακά, γαλακτοκομικά, λαχανικά, όσπρια, μέλι και ψάρι αλλά και κρέατα όπως κατσίκι, αρνί και χοιρινό.

Στα ελληνικά φαγητά θα γευθείτε πολλά μπαχαρικά και μυρωδικά, που όμως χρησιμοποιούνται με μέτρο για να μην καλύπτουν τη γεύση των λαχανικών ή των κρεάτων, όπως ρίγανη, δυόσμος, σκόρδο, άνιθος, μαϊντανός, δαφνόφυλλο, βασιλικός, θυμάρι, κανέλα, γαρύφαλλο, δεντρολίβανο, μοσχοκάρυδο και κρόκος Κοζάνης. Θα βρείτε επίσης ποικιλία κρασιών, λόγω της μεγάλης παραγωγής σταφυλιών στην Ελλάδα.

Επειδή το φαγητό στην Ελλάδα είναι άμεσα συνδεδεμένο με την παρέα και τη συζήτηση, θεωρείται πολύ σημαντικό κομμάτι της καθημερινής ζωής των Ελλήνων.

Κάρυστος Μαρμάρι Στύρα | Ταβέρνες Ψητοπωλεία Εστιατόρια Ψαροταβέρνες Πιτσαρίες Μεζεδοπωλεία