Λευτέρης Ραβιόλος: Κατόπιν εορτής η σημερινή συγκέντρωση του Δημάρχου Καρύστου
  •  
    Απόψε το βράδυ ο Δήμαρχος Καρύστου, λειτουργώντας για μία ακόμα φορά κατόπιν εορτής, με χαρακτηριστική χρονοκαθυστέρηση (όπως έκανε και με την Δ.Ο.Υ.), καλεί όλους εμάς τους πολίτες του Δήμου μας, σε ξενοδοχείο της Καρύστου να «συζητήσουμε» το πρόβλημα της μείωσης των δρομολογίων της γραμμής Μαρμάρι-Ραφήνα. 



    Υπενθυμίζουμε ότι η κοινοπραξία των πλοίων της νότιας Καρυστίας σταμάτησε από την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου, το δρομολόγιο των 10:15 το πρωί από Μαρμάρι και μείωσε και τα δρομολόγια του Σαββατοκύριακου λες και είμαστε άγονη γραμμή ενώ απέχουμε λιγότερο από μία ώρα από την Ραφήνα.

    Εμείς στο δημοτικό συμβούλιο της
    28ης Οκτωβρίου ζητήσαμε ομόφωνα ενημέρωση του δημοτικού συμβουλίου από την κοινοπραξία, κάτι το οποίο δεν έχει γίνει ως σήμερα. Πώς λοιπόν να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας; 
    Ζητάμε άμεσα να εφαρμοσθεί η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και να πραγματοποιηθεί η συνάντηση με τους πλοιοκτήτες, ούτως ώστε να έχουμε πλήρη ενημέρωση αλλά παράλληλα και άσκηση πιέσεων σε αυτούς για να επανέλθουν τα δρομολόγια άμεσα και ταυτόχρονα να καταθέσουμε τις προτάσεις μας που εκφράστηκαν στο δημοτικό συμβούλιο.
    Η επόμενη κίνηση μετά τη συνάντηση, αν δεν υπάρξει αποτέλεσμα, για να ταρακουνήσουμε τους πλοιοκτήτες και το υπουργείο κύριε δήμαρχε, θα είναι να γίνει κινητοποίηση κοντά στον τόπο του προβλήματος, στο λιμάνι του Μαρμαρίου, δηλαδή εκεί που δένουν τα καράβια και όχι σε αίθουσες ξενοδοχείων . 
    Σας θυμίζουμε ότι το 1983, εκεί κερδίθηκε το αποτέλεσμα σε παρόμοιο πρόβλημα διακοπής δρομολογίων, με την αληθινή κινητοποίηση των Μαρμαριωτών και των υπολοίπων κατοίκων της περιοχής. 

    Κύριε δήμαρχε μην υποβαθμίζεται κι άλλο το δημοτικό συμβούλιο και μην κουράζεται ανούσια τώρα τους δημότες μας. 
    Αν θέλετε να κάνετε απόψε προεκλογική φιέστα, μόνο για την δημιουργία εντυπώσεων, είναι δικαίωμα σας. Εμείς, επί της ουσίας και χωρίς περιστροφές, σας καλούμε ως αντιπολίτευση, με τον επικεφαλή μας, τον Λευτέρη Ραβιόλο, την Τετάρτη το πρωί να πάμε να συναντήσουμε τους πλοιοκτήτες και να ενημερωθούμε από πρώτο χέρι, πιέζοντας συγχρόνως για άμεση λύση του προβλήματος.