Τηλεοπτικές συνεντεύξεις Σίμου Κεδίκογλου. Η « μάχη» των εκλογών και στην κεντρική πολιτική σκηνή
  •  Σίμος Κεδίκογλου

    Υποψήφιος Βουλευτής Εύβοιας-Νέα Δημοκρατία                                                                                

                                                                               

    Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015

     

    Δελτίο Τύπου

    Τηλεοπτικές συνεντεύξεις  Σίμου Κεδίκογλου. Η « μάχη» των εκλογών και στην κεντρική πολιτική σκηνή

    Την κρισιμότητα των εκλογών τονίζει ο Σίμος Κεδίκογλου και την ανάγκη να παραμείνει η χώρα στον πυρήνα της Ευρώπης κατά τις συναντήσεις και επισκέψεις  που πραγματοποιεί σε χωριά της Εύβοιας. Όπως επισημαίνει οι Έλληνες πρέπει να επιδείξουν πνεύμα σταθερότητας,  γιατί  είναι μείζον εθνικό θέμα να σταματήσουμε να χρειαζόμαστε δανεικά. Αυτό που προέχει είναι  να απαιτήσουμε την οικονομική μας ανεξαρτησία για να μην βρεθεί η χώρα στο περιθώριο των εξελίξεων. Ο Σίμος Κεδίκογλου ζητά από τους πολίτες να θυμηθούν πότε άκουσαν ξανά ότι «λεφτά υπάρχουν» και ποια ήταν η εξέλιξη, εκτιμώντας ότι όσοι  έβαλαν τις κομματικές σκοπιμότητες πάνω από όλα και επέδειξαν αντίστοιχη αλαζονεία θα τιμωρηθούν.

    Υπογραμμίζει, επίσης, ότι οι θυσίες που έγιναν δεν πρέπει να πάνε χαμένες, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως και στην Εύβοια τα σημάδια ανάκαμψης είναι ενθαρρυντικά, αφού εκτελούνται και δρομολογούνται ανεπιστρεπτί έργα μεγαλύτερης αξίας απ’ ότι στο παρελθόν.

    Ο Σίμος Κεδίκογλου  θα δώσει τη «μάχη» των εκλογών και στην  κεντρική πολιτική σκηνή στέλνοντας το μήνυμα, ότι οι εκλογές είναι κρίσιμες καθώς θα σφραγίσουν τη μελλοντική πορεία της Ελλάδας. Το επόμενο διάστημα έχει προγραμματίσει τηλεοπτικές εμφανίσεις και συγκεκριμένα:

    19/01/2015: Στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή».

    20/01/2015: Στο πρωινό του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη

    21/01/2015:  Στο MEGA  στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega

    22/01/2015:  Στην τηλεόραση του Alpha  στο μεσημεριανό δελτίο.