Κατανοούμε τον πανικό και τη σύγχυση από τις δηλώσεις σας , δεν συγχωρούμε όμως τη λασπολογία η οποία θα οδηγήσει όπως φαίνεται σε δικαστικές οδούς , πράγμα που συνηθίζεται...
  • ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ – ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Κατανοούμε τον πανικό και τη σύγχυση από τις δηλώσεις σας , δεν συγχωρούμε όμως τη λασπολογία η οποία θα οδηγήσει όπως φαίνεται σε δικαστικές οδούς , πράγμα που συνηθίζεται όταν η αντιπαράθεση εκτρέπεται από τα πλαίσια της άσκησης πολιτικής και οδηγείται στο πεζοδρόμιο.
    Αν ο ίδιος συντάξατε την τελευταία επιστολή απαιτώ να την αποσύρετε και να ζητήσετε δημόσια συγγνώμη , εάν πάλι κάποιοι άλλοι τα γράφουν για εσάς είναι καλύτερο ή να τους σταματήσετε ή να προσέχετε που βάζετε την υπογραφή σας.
    Ο δημόσιος λόγος και η ενημέρωση της κοινής γνώμης αρκετά πια επιβαρύνθηκε από τη δυσοσμία της ανακοίνωσής σας.
    Μην αυτοανακηρύσσεστε λοιπόν τιμητές της διαφάνειας, μην χρίζετε τους εαυτούς σας «απελευθερωτές της περιοχής» και όψιμους επαναστάτες που θα ανατρέψουν το status quo.
    Η Κάρυστος απελευθερώθηκε Κύριε Δήμαρχε το 1833 και δεν έχει γνωρίσει ποτέ έως τώρα τέτοια υποβάθμιση στο λόγο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Είναι μια πόλη προικισμένη από το Θεό και τη φύση ώστε να ανταμείβει τους ανθρώπους που μοχθούν και έχει αναδείξει αξιόλογους ανθρώπους σε όλους τους τομείς.
    Είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε σε κάθε θέμα ουσίας , είμαστε έτοιμοι να ασκήσουμε κριτική σε οποιαδήποτε προσπάθεια φίμωσης και εκφοβισμού επιχειρείτε από την πλευρά σας.
    Απλά λυπόμαστε , που βλέπουμε να μετατρέπετε το Δήμο Καρύστου σε «παιδική χαρά»...
    Αν θέλετε να τιμήσετε τον τίτλο της παράταξής σας ως «Ένωση Δημοτών Καρυστίας» μη σπέρνετε διχόνοια γιατί θα θερίσετε θύελλες!

    ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΥΣΙΑΣ

    Το ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ εκφράζει την έντονη αντίθεσή του στο πρόσφατο Νομοσχέδιο για τη βιοποικιλότητα στο σημείο της αύξησης του συντελεστή από 4 σε 10 στρέμματα.
    Υπενθυμίζουμε ότι στην περιοχή του παλαιού Δήμου Καρύστου από τα 166.000 στρ. της συνολικής έκτασής έχουν ενταχθεί τα 158.000 στρ. !!
    Η εφαρμογή ενός τέτοιου μέτρου θα οδηγήσει σε υποβάθμιση της αξίας της γης και θα αποτελέσει τροχοπέδη στην οικιστική της ανάπτυξη καθώς περιοχές όπως ο κάμπος Καρύστου και τόποι τουριστικής υποδοχής όπως το Ποτάμι εγκλωβίζονται σε μόνιμη αχρηστία!
    Εξίσου επαχθείς είναι οι περιορισμοί που αφορούν τη Γεωργική και κτηνοτροφική ανάπτυξη χωρίς ίχνος αντισταθμιστικών οφελών.
    Η Κυρία Υπουργός πρέπει να λάβει υπόψη της ότι ο γεωργικός κλήρος είναι τόσο κατακερματισμένος που ελάχιστοι έχουν τη δυνατότητα να τον χρησιμοποιούν σύμφωνα με τους προτεινόμενους όρους δόμησης.
    Από την πλευρά της η Δημοτική αρχή οφείλει μετά την ομόφωνη απόφαση που πήραμε να γνωστοποιήσει τις άμεσες ενέργειες για τις οποίες εξουσιοδοτήθηκε.

    Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ
    ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΡΑΒΙΟΛΟΣ